Vaude - Jacheta sport barbati, Bleumarin, Bleumarin

Estimat livrare în:

Informatii:
  • 14 zile drept de retur

  • Garantie inclusa: detalii

    • Persoane fizice: 24 luni

501,99 Lei

Vândut și livrat de: Red Bird 4.9

Se încarcă

Se încarcă

Detalii produs

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

Jacheta sport PrimaLoft® pentru barbati Vaude Minaki III

Jacheta pentru barbati Minaki III poate fi deja considerata un clasic in oferta Vaude. Este ideal pentru nevoile ciclistilor montani si ale drumetilor carora le place sa petreaca timpul in aer liber chiar si in sezonul rece. Jacheta eco-hibrida iti tine de cald cu captuseala izolatoare PrimaLoft® Eco pe fata si curea de umar si este extrem de usoara. Cu insertii din tesatura elastica hidrofuga pe spate si antebrate si o protectie impotriva stropilor hidrofuga pe partea inferioara a spatelui

Acest produs este fabricat cu Eco Finish ecologic, hidrofug, fara fluorocarburi (PFC).

Eticheta Vaude Green Shape inseamna ecologic,

Caracteristicile produsului:

  • cald, rezistent la vant si la apa
  • respirabil, cu insertii elastice
  • maneci articulate
  • croiala sportiva
  • zone respirabile
  • partial izolat
  • insertii elastice
  • zone impermeabile
  • 1 buzunar la piept cu fermoar
  • fermoar frontal
  • guler inalt
  • cusaturi decorative
  • mansete din lycra
  • elemente reflectorizante pe spate

Specificatie:

  • material exterior: 100% poliester (reciclat)
  • insertii: 90% poliester, 10% elastan
  • tesatura exterioara intarituri: 88% poliamida, 12% elastan
  • armaturi cu membrana: 100% poliuretan
  • intarituri pe spate: 100% poliamida
  • material interior: 100% poliamida
  • izolatie: 100% poliester

Forma verde

Nu crezi ca o companie in aer liber care traieste in aer liber ar trebui sa aiba grija de mediu?

Nu ar fi cinic daca ar oferi produse pentru petrecerea timpului liber si, in acelasi timp, undeva in cealalta parte a lumii, ar polua mediul?

Vaude este cea mai sustenabila companie in aer liber din lume.

Programul GREEN SHAPE creat de VAUDE este o garantie ca produsele sunt realizate intr-un mod care sa nu dauneze mediului

Finisaj Eco - finisaj ecologic rezistent la apa si pete

Acest finisaj rezistent la apa si pete este aplicat pe tesatura exterioara a produsului, permitand apei sa curga si sa curga instantaneu - fara utilizarea fluorocarburilor daunatoare mediului (PFC). Acest lucru protejeaza impotriva ploii si mentine planeta curata. Este necesara reaplicarea regulata pentru a asigura impermeabilizarea permanenta si rezistenta la pete.

  • rezistenta la apa si rezistenta la pete ecologice
  • protectie optima impotriva ploii si umezelii
  • nu se folosesc fluorocarburi daunatoare mediului (PFC)

Rezistenta la vant 80%

Constructia foarte densa si tratamentul adecvat al tesaturii inseamna ca produsul dvs. Vaude este 80% rezistent la vant. Vantul slabeste, iar in microclimat se simte doar ca o adiere racoroasa. Datorita acestui lucru, va puteti bucura de un nivel foarte ridicat de respirabilitate. „Windproof 80” este potrivit pentru alpinism viguros si ciclism pe vreme vantoasa.

  • material rezistent la vant cu respirabilitate ridicata
  • constructie foarte densa si tratare a tesaturilor
  • pentru trafic intens montan si de biciclete

Poliester reciclat

Folosim materiale reciclate, cum ar fi sticlele PET, pentru a produce acest produs. In acest fel, economisim pana la 50% din energie si emisii de CO 2 si materii prime fosile.

Primaloft Silver Eco Izolatie

PrimaLoft® Silver Insulation Eco este un material de izolare ecologic, cu performante ridicate, confort exceptional si cea mai buna compatibilitate cu pielea. Tehnologia de izolatie PrimaLoft® Eco consta din materiale reciclate si fibre PrimaLoft® virgine, care creeaza un strat de izolatie moale, respirabil si de inalta performanta. PrimaLoft® Eco este usor, rezistent la apa si va mentine confortabil si cald.

 

Caracteristici generale

Tip produs Jacheta Geaca
Stil Cu guler
Sport Ciclism Aerobic Trekking Alpinism
Culoare Bleumarin
Imprimeu Uni
Croiala Regular fit
Material Poliester Elastan Poliamida Poliuretan
Sistem inchidere Fermoar
Tehnologie material Windproof Respirabil Water Rezistant
Sezon Toamna-Iarna
Nivel impermeabilitate 10000 mm
Nivel respirabilitate (g/m²/24 h) 10000

Brand: Vaude

eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. In conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiaza de garantie legala de conformitate de 24 de luni, cu exceptia continutului digital sau al serviciilor digitale, in cazul carora garantia legala de conformitate este de 60 de luni, potrivit OUG 141/2021. Prevederile anterior mentionate nu sunt aplicabile in cazul produselor alimentare.

Se încarcă

Livrare si retur

Order delivery

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2022-10-27 valoarea taxei de transport este de 24.99 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.


Return policy

In cazul in care doriti sa returnati produse comandate de la acest partener eMAG Marketplace, aveti posibilitatea de a face acest lucru prin Curier / Locker. Fiecare comerciant de pe platforma eMAG isi poate stabili independent modalitatea prin care accepta retururi, de aceea este important sa consultati aceasta sectiune inainte sa formulati cererea de retur. Mai jos veti regasi intreaga politica de retur a partenerului nostru:

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Şos. Borşului nr. 24A, Oradea, Bihor, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.


Se încarcă

Se încarcă

Se încarcă

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Intrebarile si raspunsurile clientilor


Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.