SandAli - Bocanci dama, piele naturala bizon, talpa usoara, crampoane mari, 14g, N, Negru

Estimat livrare în:

Informatii:
  • Deschiderea coletului la livrare

  • 14 zile drept de retur

  • Garantie inclusa: detalii

    • Persoane fizice: 1 luni

PRP: 380,00 Lei

300,00 Lei

Vândut și livrat de: S.C. Sandali Mode 4.8

eMAG Genius

Se încarcă

Se încarcă

Detalii produs

Gheata Gia este de tip urban si casual din piele naturala bizon, talpa usoara din poliuretan cu crampoane mari, antiderapanta, de purtat pentru sezonul de toamna, iarna si primavara.

Confectionat manual in Romania

Verificati-va lungimea piciorului sa corespunda numarul solicitat.

Marime 33 34 35 36 37 38 39 40
Lungime 22.1 cm 22.7 cm 23.3 cm 24.0 cm 24.6 cm 25.3 cm 26.0 cm 26.6 cm
Peri. Degete 20.5 cm 20.9 cm 21.3 cm 21.8 cm 22.2 cm 22.6 cm 23.1 cm 23.5 cm

ATENTIE: Pentru marimea 33, comandati 34 si va vom contacta telefonic ulterior!

Cum ne masuram piciorul?

Ghidul pentru masurarea dimensiunilor talpi piciorului.

1. Asezati o foaie de hartie langa perete. Puneti piciorul (fara sosete) pe hartie cu calcaiul lipit de perete si trasati conturul acestuia cu pixul tinut perfect vertical.

2. Trasati o linie de la mijlocul calcaiului pana la cel mai lung punct al conturului si masurati-o (aceasta reprezinta lungimea conturului - linia a din poza).
3. Trasati o linie de la baza degetului mare (din dreptul montului) pana la baza degetului mic si masurati-o (aceasta reprezinta latimea conturului - linia b din poza).
4. Masurati circumferinta la fel ca in poza si notati-o.

Caracteristici

Tip Cu talpa joasa
Culoare Negru
Material Piele naturala
Imprimeu Uni
Stil Casual
Varf Rotund
Tip toc Masiv
Tip talpa Plata
Detalii Comode
Tehnologie Hand made
Informatii suplimentare 100% Fabricat in Romania
Sistem inchidere Siret Fermoar
Linie Brand Brand romanesc

Compozitie

Material interior Blana ecologica
Material talpa Poliuretan

Brand: SandAli

eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. In conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiaza de garantie legala de conformitate de 24 de luni, cu exceptia continutului digital sau al serviciilor digitale, in cazul carora garantia legala de conformitate este de 60 de luni, potrivit OUG 141/2021. Prevederile anterior mentionate nu sunt aplicabile in cazul produselor alimentare.

Se încarcă

Livrare si retur

Livrare comanda

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2022-08-29 comenzile cu valoare mai mare de 800 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 800 lei este de 28 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.


Politica de returnare

In cazul in care doriti sa returnati produse comandate de la acest partener eMAG Marketplace, aveti posibilitatea de a face acest lucru prin Curier / Locker. Fiecare comerciant de pe platforma eMAG isi poate stabili independent modalitatea prin care accepta retururi, de aceea este important sa consultati aceasta sectiune inainte sa formulati cererea de retur. Mai jos veti regasi intreaga politica de retur a partenerului nostru:

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Calea Rahovei nr. 266-268, corp 3, subsol, camera 30, incinta Electromagnetica Bussines Park, Sectorul 5, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.


Se încarcă

Se încarcă

Se încarcă

Review-uri


4.8

5 review-uri

5

Reviews cumparatori eMAG


Tedi

26 Ian 2024

Review scris pentru varianta Negru 36

Excelent

 Review cumparator eMAG

Size fit: Potrivit
Bocanci usori, frumosi, caldurosi, imi vin perfect.

Adauga comentariu

Ana-Maria Stanescu

19 Dec 2023

Review scris pentru varianta Negru 38

Excelent

 Review cumparator eMAG

Size fit: Potrivit
Căldurosi, impermeabili, confortabili. Excelenți. Iar comunicarea cu producătorul a fost surprinzătoare! Foarte mulțumită.

Adauga comentariu

Neata Constantin

20 Feb 2023

Review scris pentru varianta Negru 35

Foarte multumit

 Review cumparator eMAG

Size fit: Potrivit
Foarte multumit de comunicarea cu producatorul. Ne-a facut totul pe comanda. Recomand cu drag.

Adauga comentariu

Iosif Cristiana Florentina

28 Noi 2021

Review scris pentru varianta Negru 39

Excelent

 Review cumparator eMAG

Acest produs primește din părea mea 5 stele. Am fost sunata și anunțat ca aste produs este făcut pe un calapod mai mare și mi s-a recomandat mărimea 38 în loc de 39. Sunt extrem de comode și călduroase.

Adauga comentariu

Fekete Margareta

20 Noi 2020

Review scris pentru varianta Negru 40

Multumit

 Review cumparator eMAG

Piele moale, talpa super ușoară, comozi, comandați o marime mai mica deoarece sunt făcuți pe calapod mare, domnul de la firma care m a sunat super drăguț! Au ajuns la o săptămână de la comanda. Îmi plac, mulțumită!

Adauga comentariu

Intrebarile si raspunsurile clientilor


Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.