Victor Optimus

Victor Optimus are ca obiect principal de activitate comercializarea Suntem Victor Optimus SRL, firma specializata in comercializarea de scule, unelte, accesorii si utilaje. Suntem unici importatori al produselor Defort, Bort, Dwt, Slovakia Trend. Avem o experienta in vanzari de peste 10 ani cu o arie de raspandire in toata tara. Asiguram service propriu in perioada de garantie si post-garantie.

 

Denumirea companiei: Victor Optimus SRL

Adresa Sediului Social: Str. Albesti, Nr. 10, Corp C1, Parter, Arges, Curtea de Arges

Cod unic de inregistrare: 19193980

Nr. Reg. Comertului: J3/2559/2017

IBAN: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Telefon: 021.200.52.00

Email: victoroptimus@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Categorii de produse

4251 de produse (vezi toate)
Fashion
Genti si accesorii femei (2)
Ceasuri barbati (2)
Casa, Gradina & Bricolaj
Scule electrice & Unelte (1553)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2019-08-02 comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 16.99 lei.
  • In perioada 10/05/2020 - 30/06/2020, comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 24 lei.
  • In perioada 30/06/2020 - 31/08/2020, comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 24 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Victor Optimus beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului (-lor).

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail sau prin completarea cererii de retur din platforma emag.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii si a costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare;

Costul returnarii produsului/-lor il suportati dvs.

De preferat, returul se va face în ambalajul original, cu certificatul de garanție în original și manuale de utilizare cu care a fost livrat produsul. Produsul nu trebuie sa fi suportat socurile electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichidele.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipularile acestora, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Astfel, daca produsele returnate prezinta semne de uzura, valoarea returului va fi diminuata.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere dupa desigilare, conform articolului 16, pct. e, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, produsele de igiena si ingrijire personala (aspiratoare nazale, umidificatoare, sterilizatoare, pompe de san, termometre, suzete, cosmetice etc.) si electrocasnicele mici (miniblendere, fierbatoare, roboti de bucatarie, incalzitoare biberoane etc.). Acesta nu pot fi returnate dupa desigilare sau utilizare.

Expediati produsele sau aduceti-le la adresa str.Albesti nr.10, Curtea de Arges, jud.Arges, fara intarzieri nejustificate in maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Daca ai primit alt produs decat cel comandat, acesta va inlocuit cu produsul din comanda. De asemenea, daca produsul primit este defect, te rugam sa ne informezi pentru a demara procedura de preluare si verificarea acestuia in service. In functie de situatie, produsul va fi reparat sau schimbat si retrimis cat mai repede la adresa indicata de tine.

Va stam la dispozitie pentru informatii referitoare la returnarea produselor la nr. tel. 0787.690.041 sau pe e-mail victor.optimus@yahoo.com

Politica de confidentialitate promovata de Victor Optimus explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Victor Optimus nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0787.690.041.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0787.690.041