Smart Products

Smart Products I&D SRL este o companie tanara, ambitioasa ce importa pe piata din Romania tehnologii de ultima generatie. Avem o gama variata de produse, de la casti si boxe wireless pana la cele mai interesante gadgeturi, accesorii pentru dispozitive mobile si jucarii educationale pentru copii, ce stimuleaza creativitatea si capacitatea intelectuala.

 

Datele companiei

Smat Products I&D SRL
Sediul social: Str. Serg. Gheorghe Latea, Nr. 18, Sector 6, Bucuresti
Birou si depozit: Str. Valea Pasarii, Vila Nr 1G, Otopeni, Ilfov
Nr. Reg. Comertului: J40/1917/2014
Cont:  RO39INGB0000999904167911
ING BANK Sucurseala Opera Center
Telefon: 021.200.52.00
Email: smartproducts@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

603 produse
Electrocasnice & Climatizare
Aspiratoare, fiare de calcat & masini de cusut (1)
Ingrijire personala & Cosmetice
Aparate & Accesorii ingrijire personala (1)
Auto, Moto & RCA
Jucarii, Copii & Bebe
Jucarii & jocuri (1)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2016-11-15 comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 15 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.   Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exceptand costurile de transport tur-retur sau al costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de restituire a banilor decat cea mentionata mai jos.

Rambursarea sumelor catre clienti se va efectua numai prin virament bancar, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa: Soseaua Banatului, Nr. 74, Cladire C3, Chitila, judetul Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise la depozitul nostru inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsele returnate trebuie sa contina toate accesoriile, trebuie sa fie nedeteriorate, sa nu fie zgariate, indoite, crapate, ciobite, sa nu aiba alte defecte de folosire si trebuie sa fie ambalate cel putin la fel de bine cum le-au primit clientii initial, pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Alaturi de produs trebuie sa existe o copie dupa factura si certificatul de garantie in original.

In cazul in care nu se indeplinesc aceste conditii Smart Products are dreptul sa nu returneze banii clientilor.

Smart Products I&D SRL garanteaza o rata de satisfactie de 100% pentru produsele vandute. Majoritatea produselor au un an garantie de la producator, cu service local in Romania.


Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre Smat Products I&D SRL, livrarea fiind efectuata prin intermediul firmei de curierat Fan Courier.


Solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect.


La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente, factura fiscala in original sau copie si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotie de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia.


Smart Products I&D SRL nu are dreptul sa vanda, sa inchirieze sau sa distribuie date cu caracter personal. Toate informatiile colectate cum ar fi: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numere de telefon, sunt pentru onorarea comenzilor intr-un timp cat mai mic, astfel incat toti clientii nostri sa fie multumiti. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi stocate sau colectate de catre noi.
In cazul in care aveti intrebari legate de confidentialitate ne puteti contacta oricand pe adresa de e-mail office@smart-products.ro sau la unul din numerele de telefon 0722364938.