MOTOR STARTER

MOTOR STARTER SRL ORADEA, infiintata, in anul 2016. Detinem 2 magazin fizice de piese si accesorii auto, in judetul Bihor. Primul magazin a fost inaugurat in februarie 2017, in Oradea, cu specific piese si accesorii autoturisme, camioane si utilaje agricole iar cel de-al doilea in decembrie 2017, in localitatea Osorhei - Bihor, cu specific preponderent piese si accesorii camioane.
Incepand cu vara lui 2017 suntem prezenti si in mediul online, cu o gama variata si diversa de piese si accesorii auto.
Sloganul notru fiind: MASINA VOASTRA, PREOCUPAREA NOASTRA!

Denumirea companiei: MOTOR STARTER

Adresa Sediului Social: DUMITRU CHIRILA NR. 37, Oradea, Bihor, 410538

Cod unic de inregistrare: RO35973570

Nr. Reg. Comertului: J05/839/2016

IBAN: RO59BACX0000001644109000    

Banca: UNICREDIT BANK SA

Telefon: 0755688608

Email: motorstarter@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

6234 de produse
PC, Periferice & Software
Periferice PC (9)
Servere, Componente & UPS (1)
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (1)
Audio HI-FI & Profesionale (3)
Camere video si sport (3)
Telescoape & Optica (5)
Electrocasnice & Climatizare
Aragazuri si cuptoare cu microunde (1)
Electrocasnice pentru bucatarie (6)
Climatizare & sisteme de incalzire (2)
Fashion
Genti si accesorii femei (28)
Genti si accesorii barbati (1)
Ingrijire personala & Cosmetice
Cosmetice & Produse ingrijire personala (11)
Articole Sanatate & Wellness (26)
Produse manichiura & pedichiura (2)
Casa, Bricolaj & Petshop
Bucatarie & Servire (1)
Textile & Covoare (2)
Decoratiuni (19)
Auto, Moto & RCA
Jucarii, Copii & Bebe
Jucarii & jocuri (2)
Jucarii & jocuri educative (17)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2017-05-18 comenzile cu valoare mai mare de 500 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei este de 25 lei.
  • In perioada 2018-01-20 - 2028-01-26 , taxa de livrare pentru comenzi ce contin produsul: Mouse optic Intex OP-60 USB este de 15 lei .
  • Incepand cu 2018-03-27 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Vopsele si pigmenti, este de 35 lei.
  • In perioada 24/05/2019 - 23/05/2020, comenzile cu valoare mai mare de 450 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 450 lei este de 24.9 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de MOTOR STARTER beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Oradea, str. Razaboieni nr. 69 fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Politica de confidentialitate promovata de MOTOR STARTER explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
MOTOR STARTER nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul:0740122325. Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0740122325