Libris SRL

Libris SRL

Libris are o experienta de peste 23 de ani in domeniul difuzarii de carte si muzica. Venim in intampinarea celor mai variate nevoi profesionale si culturale, printr-o oferta de peste 28 000 de titluri in limba romana si peste 80 000 de titluri in limba engleza. Colaboram cu mai mult de 500 de furnizori din tara si din strainatate pentru a acoperi o gama larga a domeniilor de interes: albume de arta, beletristica, dezvoltare personala, biografii, carte scolara, sanatate, religie etc.

Prin contactul rapid cu editurile, experienta si profesionalismul echipei, oferta actualizata permanent, dar si prin pasiunea pentru cultura, Libris aduce aproape, tuturor celor interesati, starile de spirit si orizonturile deschise pe care doar lectura si muzica le pot oferi.

Detalii complete companie:

Libris SRL

CUI RO1094992

Cont bancar : RO05BTRL00801202A85998XX

BANCA TRANSILVANIA S.A.

NR. REG. COM. J08/1997/1991,

Adresa: Brasov, Str Zizinului, nr 109 Bis.

Email: libris@emag.ro

Telefon contact: 0371.781.781

 

Cele mai bune oferte ale vendorului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

30226 de produse
Carti, Birotica & Cadouri
Birotica & Papetarie (5)
Jucarii, Copii & Bebe
Jucarii & jocuri (2)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Cartile comandate se livreaza oriunde in tara prin curierat rapid. Coletele sunt ambalate si sigilate corespunzator conditiilor de transport, asigurandu-se integritatea pachetului la livrare. Termenul estimat de livrare este afisat in pagina fiecarui produs si in cosul de cumparaturi.  

Pentru cartile in limba romana, termenul de livrare este de 24-48 ore de la preluarea comenzii.

Pentru cartile in limba engleza, termenul de livrare este de 10 zile lucratoare de la preluarea comenzii. *In situatii speciale, independente de Libris SRL, livrarea cartilor in limba engleza poate fi mai mare - in aceste cazuri, se va trimite o notificare in acest sens.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 150 lei (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita in toata tara.

Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 150 lei (tva inclus) valoarea taxei de transport este de 9.9 lei. 

 

In situatiile foarte putin probabile in care cartile expediate prezinta defecte de tiparire (pagini lipsa, pagini legate invers, pagini albe etc) se vor inlocui cu unele conforme. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia. Daca Libris nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
Garantia se va solutiona in maxim 15 zile calendaristice de la data notificarii.

Plata transportului pentru produsele trimise retur in vederea inlocuirii, in caz de greseli de tipar, reprezinta responsabilitatea Libris.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.


Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.


Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.


Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Brasov, str. Muresenilor 14, Braşov, Braşov, , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.


Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Libris  are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Pentru acuratetea informatiilor, clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data înregistrarii sale in baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Stergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.