iTelMobile

iTelMobile are ca obiect principal de activitate comercializarea de telefoane mobile si accesorii.  

 

Denumirea companiei:iTelMobile

Adresa Sediului Social: Str lunca Bradului 8, Bloc M31K, Sc A, Etaj 8, Ap 35, Bucuresti, Bucuresti,

Cod unic de inregistrare: RO32653369

Nr. Reg. Comertului: J40/258/2014

IBAN: RO06RZBR0000060019650739

Banca: RAIFFEISEN BANK S.A.

Telefon: 0770675138

Email: itelgsm@emag.ro 

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

8958 de produse (vezi toate)
PC, Periferice & Software
Periferice PC (4)
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (1)
Audio HI-FI & Profesionale (3)
Playere, Boxe & Casti (1)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2020-01-07 comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei este de 20 lei.
  • In perioada 24/06/2020 - 24/06/2022, beneficiaza de livrare Gratuita comenzile livrate prin lockere, cu valoare mai mare de 150 lei .
    Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 150 lei este de 14 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de ITELGSM beneficiaza de garantie pentru o perioada de luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

Nu se ofera garantie pentru:

  • Produsele ce sufera uzura normala la utilizare
  • Defecte cauzate de utilizator - caderi, indoire, zgarieturi, ciobituri, etichete sau sigilii de garantie indepartate, socuri mecanice
  • Foliile de protectie instalate in regim propriu. Acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service gsm ce va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila) ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

Toate problemele observate se vor comunica prin e-mail la itelgsm@emag.ro. E-mailul va contine informatii complete + atasate poze cu produsul sau produsele pentru o solutionare mai rapida. 

Dupa receptionarea e-mailului dumneavoastra, operatorii iTelMobile vor reveni in cel mai scurt timp pentru solutionarea solicitarii.

Solutionarea garantiilor se va face intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice.

Conditiile in care se ofera garantie produselor sunt in conformitate cu  O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
Dacă doresti sa returnezi un produs catre itelmobile indiferent de motiv, trebuie să urmezi procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiti catre noi produsul pe care l-ai primit de la noi, în conformitate cu aceste proceduri.

Conditii de returnare a produselor:
- produsul nu va prezenta semne de uzura
- produsul nu va fi deteriorat
-produsul nu va fi folosit, in caz ca ai comandat un produs si nu il mai doresti sau nu se potriveste cu ce doresti atunci il poti returna dar fara a il folosi
- instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile de la momentul primirii coletului prin e-mail la itelgsm@emag.ro
- returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului
- ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura
- retururile se vor face numai impreuna cu factura primita

- Din motive ce tin de protectia sanatatii clientilor si din motive de igiena, nu sunt acceptate la retur castile bluetooth, castile cu fir sau castile wireless ce nu sunt sigilate.

Modalitate de returnare:
- te rugam sa ne instiintezi de intentia de a returna produsul printr-un e-mail la adresa itelgsm@emag.Ro care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul pe care doresti sa-l returnezi (gasesti aceste detalii in mesajele de confirmare primite dupa efectuarea comenzii)
- dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne poti returna produsul exclusiv prin curier rapid, cu ramburs 0 lei, cu mentiunea ca pe colet sa fie mentionat numele pe care s-a plasat comanda
- de indata ce noi primim produsul iti vom returna banii (in maxim 30 zile calendaristice)
- pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunici un cont iban, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata
- pentru retur, singurul cost pe care il vei suporta va fi costul de transport al produsului catre sediul nostru.
Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat în termen de 14 zile de la primire, in starea initiala, te rugam sa te asiguri ca toate etichetele raman atasate produsului. Asigura-te că nu există semne pe produs. Te rugăm să returnezi produsul intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului.

Ai obligatia legala de a avea grija de produs/e cat timp se afla in posesia ta. Cu mare placere oferim si schimbul de produse costurile de transport fiind suportate de client.

Atentie : in cazul schimbarii de produse, clientul este obligat sa nu foloseasca produsul pe care doreste sa il schimbe, sa trimita prin curier produsul in acceasi conditie si stare in care l-a primit, sa nu desfaca ambalajul sau sa rupa sigiliile si sa nu deterioreze in vreun fel produsul.

In caz contrar ne rezervam dreptul sa refuzam schimbarea acestui produs, in cazul schimbari de produse, clientul va suporta transportul pana la sediul nostru a produsului pe care doreste sa il schimbe.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Itelgsm srl, Soseaua Oltenitei nr 125b etaj 2, Bucuresti, Sector 4 fara intarzieri nejustificate.

In cazul in care se doreste returnarea unui produs utilizat si cu ambalajul deteriorat, ne rezervam dreptul de a retine 30% din valoarea acestuia, costuri necesare pentru repunere in vanzare.

Ne rezervam dreptul de a refuza retururile pentru produsele ce prezinta defecte vizuale/tehnice in urma utilizarii.

Politica de confidentialitate promovata de ITELGSM explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
ITELGSM nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0770675138
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0770675138