Imaginos

Imaginos are ca obiect principal de activitate comercializarea de componente PC. 


Datele companiei:
Denumirea companiei: Imaginos SRL
Adresa Sediului Social: Bulevardul Natiunile Unite, Nr.6, Bloc 105, Scara 1, Etaj 1, Ap.2, Bucuresti, Sector 3
Cod Unic de Inregistrare: 35157203
Nr. Reg. Comertului: J40 / 12945 / 22.10.2015
IBAN: RO37BTRLRONCRT0322769401
Banca: Banca Transilvania
Telefon: 037 466 0301
Email: imaginos@emag.ro 

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 • Incepand cu 2018-12-07 comenzile cu valoare mai mare de 250 lei beneficiaza de livrare gratuita.
  Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 lei este de 19.99 lei.
 • In perioada 2018-12-11 - 2019-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Accesorii UPS-uri, este de 19.99 lei.
 • In perioada 2018-12-11 - 2019-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria UPS cu management, este de 24.99 lei.
 • In perioada 2018-12-11 - 2019-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Accesorii UPS-uri, este de 24.99 lei.
 • In perioada 2018-12-11 - 2019-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Scaune gaming, este de 24.99 lei.
 • Incepand cu 03/06/2019 beneficiaza de livrare Gratuita comenzile livrate prin lockere, cu valoare mai mare de 250 lei .
  Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 250 lei este de 9.9 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Imaginos beneficiaza de garantie pentru o perioada de  24 luni de la data achizitiei.


Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Imaginos SRL:

 

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la software-ul inițial.

 

 • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

 

 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

 

 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

 

 • Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.

 

 • Poți returna becurile, lanternele, prelungitoarele, prizele, bateriile, acumulatorii si incarcatoarele, doar daca sunt sigilate.

 

 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 

 • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

 

 • Pentru returnarea produsului sau a produselor taxa de transport catre vânzator va fi suportată de catre cumpărator, aceasta fiind in valoare de 19.99 RON.

 

 • Costul inițial de transport al comenzii nu se va returna.

Politica de confidentialitate promovata de Imaginos explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.


Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).


Imaginos nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.


In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: +4 021 3107443 / +4 037 466 0301


Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.


Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.


In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: +4 021 3107443 / +4 037 466 0301