HUBNERS

S.C. HUBNERS S.R.L. are ca obiect principal de activitate comercializarea articolelor pentru copii, de la patuturi, scaune auto, balansoare pana la carucioare si triciclete.

Datele companiei:

Denumirea companiei: S.C. HUBNERS S.R.L.

Adresa Sediului Social: Marghita, Aleea Infratirii, Bl. 9, Sc. A, Ap. 6

Cod Unic de Inregistrare: RO30955352

Nr. Reg. Comertului: J5/2019/2012

IBAN: RO16INGB0000999905097682

Banca : ING Bank Romania

Telefon : 021.200.52.00

Email: hubners@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

774 de produse
Carti, Birotica & Cadouri
Rechizite si papetarie pentru copii (1)
Jucarii, Copii & Bebe
Scutece bebelusi (6)
Igiena si ingrijire (2)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2016-07-05 comenzile cu valoare mai mare de 250 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 lei este de 15 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de S.C. HUBNERS S.R.L. beneficiaza de garantie pentru o perioada de 6, 12 sau 24 luni de la data achizitiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative: Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile legate de transportul dus-intors al produsului vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid. Consumatorul este responsabil de returnarea produsului comandat implicit de plata transportului. In cazul in care consumatorul a beneficiat de tranport gratuit la livrare, acest beneficiu se pierde, firma Hubners SRL rezervandu-si dreptul de a retine o anumita suma aferenta transportului (TUR) . Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, roti uzate, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a reexpedia produsul clientului, pe cheltuiala acestuia, nereturnandu-i-se contravaloarea produsului. Rambursarea sumei achitate : Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 zile de la data informarii SC Hubners SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. SC Hubners SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut. Model Formular retur (formular de retragere) Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract. Formularul de retur trebuie expediat pe adresa de e-mail : office@hubners.ro, astfel incat returnarea fizica a produsului sa se incadreze in cele 14 zile calendaristice. Catre SC Hubners SRL, Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ............ Comandate la data : ............ / primite la data : ............ Numele consumatorului ............ Nr comanda ......... Adresa consumatorului ............ Data ............ Pentru returnarea produselor comercializate de SC Hubners SRL ne puteti contacta telefonic la numerele: 0727.565056.

 

 

 

 

Politica de confidentialitate promovata de S.C. HUBNERS S.R.L. explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

S.C. HUBNERS S.R.L. nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

S.C. HUBNERS S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 34097.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul : 0727 565 056.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul : 0727 565 056