EMI TT

EMI IT are ca obiect principal de activitate comercializarea Din pasiunie, prin implicare, devotament, consecventa si dragoste pentru acest sport si pentru practicantii acestuia, de la copii la adulti, de la amatori la profesionisti, asa a stiut “EMI” sa construiasca, sa dezvolte si sa puna umarul in dezvoltarea tenisului de masa din Romania... si si-a facut prieteni si a inceput sa fie apreciat, sprijinit si solicitat…asa a inceputul totul… si va continua…. Iar pentru a veni in intampinarea nevoilor corecte ale jucatorilor de tenis de masa, “EMI” si-a propus si a dus spre realizare proiectul “EMI-TT”. “EMI-TT” comercializeaza peste 300 de produse si accesorii de tenis de masa, atat pentru hobby cat si pentru cei experimentati. Proiectul are ca tinta principala sprijinirea cluburilor si asociatiilor de tenis de masa din Romania. In acest scop le-am pregatit un program special care va aduce beneficii pe termen lung, de ambele parti. Proiectul “EMI TT” se implica si in organizarea, la nivel national, de tabere, turnee si competitii de tenis de masa. Care este stilul tau? EMI-TT, un proiect pentru campioni si pentru cei care vor sa devina campioni !

 

Denumirea companiei: EMI IT

Adresa Sediului Social: Str. Rotarilor nr. 11 Sibiu, Sibiu, Sibiu, 550255

Cod unic de inregistrare: RO33024820

Nr. Reg. Comertului: J32/346/2014

IBAN: RO47BRDE330SV77117253300

Banca: BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE

Telefon: 0771337519

Email: emiit@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Incepand cu 2016-10-17 comenzile cu valoare mai mare de 350 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 350 lei este de 19 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de EMI IT beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Sos. Alba Iulia nr. 100 Sibiu, Sibiu, Sibiu, 550255, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de EMI IT ne puteti contacta telefonic la numarul 0771337519.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Politica de confidentialitate promovata de EMI IT explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
EMI IT nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0771337519.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0771337519