Anastasia Sport

ANASTASIA G.B. PRODCOM  - Importator, distribuitor, producator articole sportive din 1991

 

Firma  Anastasia GB Prodcom  a fost infiintata in mai 1991(sub denumirea de ANASTASIA IMPEX) si din 1993 este specializata pe importul si comertul cu articole sportive.


Din 1995 este reprezentanta firmei Molten Japonia in Romania, cel mai avansat tehnologic producator de mingi in lume.


Din 1999 este reprezentanta a concernului Qiangli-Strong, un gigant ce produce la cel mai inalt nivel calitativ rachete pentru badminton, tenis si squash.


Din 2003 suntem distribuitori ai AMartial Arts, producator cu talent si finete de articole sportive din piele pentru box si arte martiale.


Importam si distribuim articole pentru sali de sport, terenuri, cluburi si nu numai, si de la firme din U.E.


Suntem furnizori pentru sute de scoli, licee, facultati, cluburi, asociatii sportive, FRB, FRV si FRH.


Obiectivul firmei este de a cuceri noi pozitii pe piata articolelor sportive si de a oferi clientilor produse de calitate la cel mai corect pret.


Experienta si entuziasmul, bunul renume si seriozitatea, grija fata de clienti si nevoile lor au permis firmei noastre sa devina furnizorul preferat al sutelor de mii de clienti.

 

Date companie:

 

SC ANASTASIA GB PRODCOM SRL
Str. Iancu Cavaler de Flondor, Nr 7, Sector 2, Bucuresti
e-mail: anastasia@emag.ro
Tel/Fax: 021.252.72.09; 0735.531.281; 0735.531.280
C.I.F. : RO 4911926
Reg. Com.: J40/25289/1993
Cont: RO51 RZBR0000060000669454
Banca: Raiffeisen Bank - Ag. Mosilor

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Informatii utile

Produsele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Fan Curier.

 

Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet, iar programul de livrare este de luni pana sambata intre orele 9:00 si 17:00.

 

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 • Incepand cu 2018-11-22 comenzile cu valoare mai mare de 600 lei beneficiaza de livrare gratuita.
  Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 600 lei este de 25 lei.
 • Incepand cu 07/01/2020 beneficiaza de livrare Gratuita comenzile livrate prin lockere, cu valoare mai mare de 600 lei .
  Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 600 lei este de 13.08 lei.
 • In perioada 09/01/2020 - 31/05/2020, beneficiaza de livrare Gratuita comenzile cu valoare mai mare de 1500 lei care contin produse din categoria Saci sporturi de lupta .
  Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 1500 lei este de 49 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.   Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. in acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat http://www.emag.ro/info/form/retur; folosirea lui nu este obligatorie. 


Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Iancu Cavaler de Flondor nr.7, sector 2, CP 024051, Bucureşti, Bucureşti, , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 


Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

 

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original.


Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.


Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

 

 

Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de ANASTASIA GB PRODCOM va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul:  021.252.72.09.


Produsele vor fi folosite numai la sporturile pentru care au fost create si vor fi depozitate in locuri uscate, ferite de soare.


Produsele din piele naturala vor fi hidratate cu creme o data la 1-2 luni.


Urmariti instructiunile de utilizare, folosire/umflare de la fiecare produs.

 

Garantia generala conform legii 449/2003 este de 24 luni, in conditiile utilizarii articolelor non-intensiv si doar la sporturile pt. care au fost produse.


Pentru produsele din piele si pentru mingi garantia se refera la cusaturi si supape conform normelor internationale.


Produsele defecte se repara sau se schimba la sediul ANASTASIA GB PRODCOM, Bucuresti, sector 2, Str. Iancu Cavaler de Flondor, nr 7.


Pentru articolele achizitionate in provincie se suporta costul postal al transportului.


Garantia este valabila in prezenta:
-certificatului de garantie
-bonului/facturii fiscale.


Garantie comerciala

 

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

 


Garantia de conformitate

 

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.


In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.


Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de ANASTASIA GB PRODCOM. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.


Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).


ANASTASIA GB PRODCOM nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.


Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.


Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021.252.72.09

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 • Incepand cu 2018-11-22 comenzile cu valoare mai mare de 600 lei beneficiaza de livrare gratuita.
  Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 600 lei este de 25 lei.
 • Incepand cu 07/01/2020 beneficiaza de livrare Gratuita comenzile livrate prin lockere, cu valoare mai mare de 600 lei .
  Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 600 lei este de 13.08 lei.
 • In perioada 09/01/2020 - 31/05/2020, beneficiaza de livrare Gratuita comenzile cu valoare mai mare de 1500 lei care contin produse din categoria Saci sporturi de lupta .
  Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 1500 lei este de 49 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.