Se încarcă

Aparat foto digital Samsung ST66, 16.1MP, Black

Informatii:
  • Retur gratuit in 30 de zile detalii

  • Garantie inclusa: detalii

    • Persoane fizice: 24 luni
Vândut și livrat de: eMAG 4.7

Indisponibil eMAG Genius

Vezi produse similare in functie de:

Se încarcă

Se încarcă

Descriere

 

Fotografii mai clare pe intuneric
Obiectiv luminos F2.5

Va place sa petreceti o seara in oras? Obiectivul F2.5 capteaza lumina, pentru a realiza fotografii mai clare pe intuneric. Fotografierea momentelor nocturne nu a fost nicicand mai usoara, datorita acestui obiectiv luminos F2.5. De la apusuri de soare la mese la lumina lumanarilor, bucurati-va de momente asa cum sunt si nu va faceti griji ca veti obtine imagini intunecate si incetosate sau ca ii veti deranja pe cei din jur cu blitul puternic al camerei foto.

Realizati o imagine mai clara si mai ampla
16 megapixeli / 5x / 25 mm

Cu remarcabilul sau senzor cu rezolutie ridicata de 16.1 MP, camera ST66 supla si eleganta imortalizeaza amintirile in imagini vii, clar detaliate. Obiectivul sau superangular de 25 mm asigura obtinerea de fotografii de grup remarcabile, cu toate persoanele incluse in cadru. De asemenea, chiar daca fotografiati de la distanta, va puteti apropia oricat doriti, mentinand in acelasi timp o calitate optima a imaginii, cu zoomul optic de 5x.

Vedeti ceea ce veti obtine
Panorama live

Cu functia Panorama live, puteti imortaliza fiecare pisc al unui lant montan intins sau fiecare zgarie-nori dintr-o magnifica linie a orasului, pentru a crea uluitoare imagini panoramice la 180º. De asemenea, puteti previzualiza imaginea pe ecranul LCD inainte de a o imortaliza. tineti apasat pe butonul obturatorului, panoramati scena si vedeti ceea ce veti realiza inainte de a fotografia.

Fiti profesionisti, e simplu!

Recunoastere inteligenta automata 2.0
Daca fotografiati in conditii de lumina puternica si nu puteti vedea fata subiectului, utilizati modul iluminare de fundal si obtineti o imagine mai clara utilizand Recunoastere inteligenta automata 2.0 (Static si film). Obtineti cele mai bune rezultate de fiecare data. Tehnologia de detectie a scenei identifica pana la 16 conditii de fotografiere diferite, analizeaza elementele-cheie ale compozitiei, apoi se adapteaza automat pentru optimizarea setarilor pentru fiecare situatie individuala.

Filme HD in palma dvs.

HD 720p, 30 cps, MJPEG
Cu aceasta camera foto eleganta, dar puternica, puteti realiza imagini video in format MJPEG cu rezolutii de 720p de calitate HD, la 30 cps, mai clare decat secventele pe care le puteti obtine cu o camera video compacta digitala obisnuita.
Din sala de concert la aniversari, obtineti imagini video HD oriunde v-ati afla.

Magic Frame
Transformati un portret dintr-un film vechi intr-o imagine sau puneti fotografia unui prieten pe un panou. Cu Magic Frame, este usor sa creati imagini inteligente, de calitatea unui poster! Trebuie doar sa selectati unul dintre sabloanele de fundal incorporate, precum Perete artistic, Luna plina, Revista sau Vacanta. indreptati camera spre subiect, aliniati-o cu sablonul de pe ecran si imortalizati distractia, pentru a o afisa pe perete sau pentru a o partaja!

Imagine in imagine
O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, dar o fotografie nu spune intotdeauna intreaga poveste. Functia Imagine in imagine permite inserarea unei imagini in alta – de exemplu, imaginea unei curse castigatoare la baseball, incadrata de imaginea publicului care aclama. Puteti chiar regla dimensiunea si pozitia fotografiei mai mici dupa dorinta, deci puteti prezenta intreaga imagine, asa cum ati trait-o.

Obtineti imagini mai speciale cu diferite efecte amuzante
Filtru inteligent 2.0

Duceti creativitatea la un nivel superior cu obiectivul de 13 si efectele color ale functiei Filtru inteligent 2.0. in timpul redarii, alegeti efectul Vignetare pentru un contrast compozitional uimitor, efectul Ochi de peste pentru a adauga la videoclipuri o tenta interesanta, distorsionata, sau efectul Miniatura pentru a conferi subiectelor un aspect la scara. Filtrele color, precum Schita si Clarificare, adauga o tenta emotionala insufletita sau alte elemente artistice la imaginile dvs.

Sa inceapa rasul
Funny Face

indoiti, intindeti si deformati imaginile cu prietenii si cu familia pentru hohote de ras; functia Funny Face va permite sa apasati pe tasta cu 5 directii pentru a mari dimensiunea pentru capete sau nasuri ori pentru a crea distorsiuni amuzante. Iar cand mutati camera foto, functia Urmarirea fetei pastreaza aspectul amuzant asa cum doriti.

Portret inteligent
Portret inteligent va ajuta sa determinati toate unghiurile si va permite sa-l alegeti pe cel mai bun. Realizati o fotografie superangulara a unui prieten, iar camera foto va surprinde alte doua unghiuri si compozitii bune, cu o singura apasare. Pastrati toate cele trei imagini sau selectati-o numai pe cea mai buna – camera ST66 va ofera aceasta optiune.

LCD cu 230K
Cu impresionanta cifra de 230K pixeli, ecranul LCD inteligent de 2.7" asigura un contrast si o reproducere imbunatatita a culorilor, pentru o imagine mai ampla si mai clara. Ecranul LCD inteligent detecteaza automat iluminarea mediului ambiant si regleaza luminozitatea LCD pentru o vizualizare optima a imaginilor, astfel incat sa puteti vedea si configura perfect fotografia pe ecran.

Sound Alive
Sound Alive, tehnologia avansata Samsung de reducere a zgomotului in functia de zoom, contribuie la eliminarea zgomotului functiei de zoom in timpul fotografierii si al filmarii. Utilizati zoomul oricum doriti cand realizati imagini HD si veti continua sa beneficiati de calitate optima si de un sunet clar precum cristalul in timpul redarii.

Recunoastere inteligenta a fetei + Urmarirea fetei
Functia Recunoastere inteligenta a fetei recunoaste si regleaza focalizarea si expunerea pe maximum 20 de fete pe care le indicati (sau pe care le-ati fotografiat de cele mai multe ori) si le face sa iasa in evidenta intr-un grup. Functia Urmarirea fetei asigura setari optime pentru fetele aflate in miscare, deci favoritii dvs. sunt intotdeauna focalizati.

Album inteligent
Album inteligent va organizeaza automat fotografiile dupa tip, data, culoare, saptamana, chiar si dupa fata, pentru a putea gasi cu usurinta o anumita fotografie. Doriti sa navigati rapid la o imagine cautata? Permiteti functiei Album inteligent sa execute o cautare dupa fata sau utilizati optiunea din meniul de redare si vizualizati pana la 16 imagini simultan.

Sistemul Portret perfect
Sistemul Portret Perfect contribuie la crearea cu usurinta a unor portrete impecabile. Functia de Detectie a fetei regleaza automat setarile pentru asigurarea focalizarii si a expunerii ideale. Functia Fotografie retusata si o caracteristica de eliminare a efectului de ochi rosii se ingrijesc de detalii, retusand tonul pielii si eliminand imperfectiunile faciale si efectul de ochi rosii.


Specificatii

Brand: Samsung

Pretul produsului include costul de 1 leu aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. In conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiaza de garantie legala de conformitate de 24 de luni, cu exceptia continutului digital sau al serviciilor digitale, in cazul carora garantia legala de conformitate este de 60 de luni, potrivit OUG 141/2021. Prevederile anterior mentionate nu sunt aplicabile in cazul produselor alimentare.

Se încarcă

Se încarcă

Review-uri


4

10 review-uri

6

Reviews cumparatori eMAG


radujimmy

08 Feb 2017

Recomand

 Review cumparator eMAG

Foarte mic si bun.

Adauga comentariu

Perju Liviu

13 Dec 2016

Multumit

 Review cumparator eMAG

Pt ce aveam nevoie la momentul cand l-am cumparat e un aparat f bun. Face poze f bune.

Adauga comentariu

Aurel Garceava

19 Oct 2016

Acceptabil

 Review cumparator eMAG

Acceptabil cu indulgenta. Daca faci poze afara pe ziua e acceptabil... Daca faci in casa sau cu lumina artificiala, e praf. Odata apasat butonul de fotografiere, imaginile ies blurate atunci cand nu este lumina suficienta. Dar pentru pretul asta.... E aproape acceptabil.

Adauga comentariu

Alexander S77

17 Oct 2016

Excelent

 Review cumparator eMAG

Foarte bun, recomand cu toata increderea.

il am de 4 ani, merge fara probleme

Adauga comentariu

yoomx

13 Feb 2013

Multumit

Review utilizator eMAG

Multumit.

PRO:: Zoom 5x
Video HD
16. 1 MP

CONTRA:: Calitate medie fotografii

Adauga comentariu

Luca Marius

24 Ian 2013

Aparat foto

 Review cumparator eMAG

Aparar foto
incarcator(cablul de la incarcator se foloseste ca si cablu de date)
manual utilizare

PRO:: usor de folosit, poze ok pentru banii platiti

CONTRA:: nimic de obiectat, isi merita toti banutii

Adauga comentariu

iulia

04 Ian 2013

Samsung ST66 e un aparat bun catre slab

Review utilizator eMAG

Initial, la achizitionarea produsului am fost foarte incantata, dar pe masura ce il testam am fost tot mai dezamagita.

In cazul realizarii de fotografii in detaliu (obiectivul sa fie la mai putin de 50 - 70 cm de aparat), este satisfacator, culorile sunt vii, contrast bine conturat, claritatea imaginii buna catre foarte buna. Aparatul e setat din fabrica sa se focuseze pe o zona centrala, iar restul imaginii apare usor nedefinit. Daca se schimba manual ca focusul sa fie pe intreaga imagine/spatiu, atunci e totul bine definit.

In cazul fotografiilor de peisaje, cladiri etc (doar vom face poze in concedii/vacante), e foarte slab atat pe timp de zi (lumina naturala si artificiala), cat si pe timp de noapte cu setarile aferente. Am testat apartul mai multe zile la rand in zone si conditii diferite. La realizarea fotografiilor, am comparat imaginea realizata de Samsung ST66 (16 megapixeli) si cea realizata de Kodak C190 (12 megapixeli) si diferentele au fost foarte mari. Calitatea imaginii nu reflecta nici pe departe faptul ca Samsung ST66 ar avea 16 mp, mai repede ar fi de 10 mp sau mai putini. Aceeasi imagine (obiectiv, lumina, pozitie, fotograf) realizata de ST 66 nu se ridica la nivelul imaginii facute de Kodak C190. Diferentele se vad cand fotografiile sunt vazute pe calculator. Am comparat fotografiile facute de Samsung ST 66 (16 megapixeli) si de Samsung Galaxy S I900 (5 megapixeli - smartphone) si din nou diferentele sunt semnificative. Am rugat doua persoane de sex opus, sa testeze aparatul, fapt care a demonstrat ca aparatul e bun catre slab si nu fotograful de vina.

Raport calitate - pret: e multumitor, dar daca e sa comparam ceea ce promite sa faca cu ceea ce face in realitate, e o dezamgarire. Bateria se incarca in mai putin de 2 ore si rezista foarte bine. Transferul de fotografii se face rapid. Am achizitionat card de memorie clasa 10, iar aparatul l-a suportat foarte bine, viteza foarte buna, filmarea multumitoare.

PRO:: Pret
Setari
Fotografii de detaliu
Baterie
Transfer de imagini

CONTRA:: Claritate imagine
16 megapixeli

Adauga comentariu

Andrei 26 Ian 2013

"Calitatea imaginii nu reflecta nici pe departe faptul ca Samsung ST66 ar avea 16 mp, mai repede ar fi de 10 mp sau mai putini."
Daca ai putea numai sa intelegi din cate puncte de vedere e gresita afirmatia asta... :)

pietro_p39

30 Dec 2012

SAMSUNG

Review utilizator eMAG

Sunt foarte promti ai stimez.

PRO:: SUPER nu am gasit deocamdata ce sa reprosez. Aproape Profesional, la cit a costat face prea multe,

CONTRA:: Nu are husa si card,.. Dar asta nu e inconvenient la ce poate.

Adauga comentariu

iosif iary

24 Dec 2012

Este un cadou perfect!

 Review cumparator eMAG

Pe modul smart nu prea ies pozele bine din pct, meu de vedere dar daca ai chef sa faci poze bune poti face pe manual setarile si atunci ies ok. Are si meniul in romana, are dimensiuni mici ceea ce imi place ca intra usor in buzunar, se incarca pe usb ceea ce este iar un avantaj, pacat ca nu au dat si o husa cadou!

PRO:: Dimensiune mica
acumulator inclus
usor de folosit

CONTRA:: calitate medie la poze!
lipsa husa!

Adauga comentariu

Roxana

24 Dec 2012

Calitate foto

Review utilizator eMAG

Mi-a dezamagit asteptarile pt un samsung

CONTRA:: se putea mai bine...

Adauga comentariu

Se încarcă

Se încarcă

Intrebarile si raspunsurile clientilor (9 intrebari)


Alexandra pe 16 Noi 2012
Tiberiu Gaspar pe 25 Noi 2012

termenul de livrare va fi comunicat telefonic de catre un angajat eMAG (de obicei in maxim 1 ora dupa plasarea comenzii)

Sergiu pe 27 Noi 2012

sa ne spui care este parerea ta despre aparat, sunt si eu interesat sa il achizitionez dar am anumite retineri legate de tehnologiile foto de la Samsung

Pintea Claudiu pe 03 Dec 2012

Termenul de livrare este poate cel mai bun pe care l-am intalnit la un site.Exact ca si reclama azi comanzi maine primesti.

Vezi mai mult
GABOR MARIA ADRIANA pe 07 Dec 2012
Pintea Claudiu pe 07 Dec 2012

Are acumulator propriu care se poate incarca de la priza s-au de la orice usb Masina,laptop,calculator si tv.

Vezi mai mult
Bekaaa2001 pe 09 Dec 2012
Pintea Claudiu pe 09 Dec 2012

Eu al cam de o luna si sant multumit de el.Pozele ies foarte clare.La filmarea HD trebuie avut grija la ce card achizitionezi.Citeste posturile de mai sus.Incarcator si acumulatpr vine in pachet.Raport calitate pret imbatabil avand o multitudine de functii pe care nu le-am intalnit la alte aparate.Bafta

Vezi mai mult
Ene Laurentiu pe 10 Dec 2012
Ion pe 03 Ian 2013

pachetul contine doar cablu de date (destul de mic) incarcator ,manual snur ,garantie ...deci fara card si husa

Ramo pe 04 Ian 2013

Aparatul e super! Azi l-am primit, dar vreau sa zic ca sunt tare multumita: e micut si cochet, insa foarte destept! Il ador si il recomand cu incredere. Multumesc!

Vezi mai mult
Ovidiu Frincu pe 12 Dec 2012
Pintea Claudiu pe 12 Dec 2012

Cablu de date are inclus.Dar card trebuie cumparat separat.De recomandat ar fi card Micro sdhc de clasa superioara din clasa 6 respactiv 10.Eu am cumparat unul de clasa 4 si la filmarea HD apareau sacadari.Sau aparatul te atentiona ca cardul este prea lent.Pe net apare card maxim de 8 GB dar eu am pus in aparat micro sdhc de 16 gb si functioneaza ireprosabil.

Vezi mai mult
Martisca Gabriel pe 03 Ian 2013
Ferryboy pe 06 Dec 2012
Pintea Claudiu pe 07 Dec 2012

Cablu de date are inclus.Dar card trebuie cumparat separat.De recomandat ar fi card Micro sdhc de clasa superioara din clasa 6 respactiv 10.Eu am cumparat unul de clasa 4 si la filmarea HD apareau sacadari.Sau aparatul te atentiona ca cardul este prea lent.Pe net apare card maxim de 8 GB dar eu am pus in aparat micro sdhc de 16 gb si functioneaza ireprosabil.

Vezi mai mult