Vlaicu Retail Company

SC Vlaicu Retail Company are ca obiect principal de activitate comercializarea de produse electrocasnice mici si mari, electronice, produse IT, intretinere corporala, cosmetice, articole pentru copii.

 

Denumirea companiei: Vlaicu Retail Company

Adresa Sediului Social: g-tral mardarascu 46, Rascaeti, Dambovita,

Cod unic de inregistrare: RO38300684

Nr. Reg. Comertului: J15/1373/2017

IBAN: RO61BTRLRONCRT0417165101

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Telefon: 0726507752

Email: vlaicuretailcomp@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

30208 produse
Laptop, Tablete & Telefoane
Tablete & accesorii (2)
PC, Periferice & Software
Imprimante, Scanere & Consumabile (6)
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (1)
Aparate foto & accesorii (1)
Sport & Activitati in aer liber
Camping (18)
Accesorii sportive (1)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 • In perioada 2019-03-04 - 2019-08-01 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Pachete revizie, este de 29 lei.
 • Incepand cu 03/04/2019 beneficiaza de livrare Gratuita comenzile livrate prin lockere, cu valoare mai mare de 999 lei .
  Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 999 lei este de 8.9 lei.
 • In perioada 2019-04-12 - 2019-08-01 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Parfumuri si seturi cadou, este de 24 lei.
 • In perioada 2019-04-21 - 2020-01-01 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Car Parts, este de 29 lei.
 • In perioada 2019-04-21 - 2020-01-01 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Perfumes, este de 25 lei.
 • In perioada 2019-05-03 - 2020-02-01 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Pachete revizie, este de 29 lei.
 • Incepand cu 2019-05-21 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Pachete revizie, este de 29 lei.
 • Incepand cu 2019-05-23 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Anvelope auto, este de 29 lei.
 • In perioada 2019-05-27 - 2020-09-30 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Pachete revizie, este de 29 lei.
 • Incepand cu 2019-05-27 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Pachete revizie, este de 29 lei.
 • Incepand cu 2019-05-27 comenzile cu valoare mai mare de 999 lei beneficiaza de livrare gratuita.
  Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 999 lei este de 19 lei.
 • Incepand cu 03/06/2019 beneficiaza de livrare Gratuita comenzile livrate prin lockere, cu valoare mai mare de 999 lei .
  Taxa de livrare pentru pentru aceste comenzi cu valoare mai mica de 999 lei este de 9.9 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Vlaicu Retail Company beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa g-tral mardarascu 46, Rascaeti, Dambovita, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC Vlaicu Retail Company SRL ne puteti contacta telefonic la numarul +40726507752


Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Politica de confidentialitate promovata de Vlaicu Retail Company explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Vlaicu Retail Company nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0726507752.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0726507752