Traget

Infiintata in 1994 in Galati, TRAGET are ca principal obiect de activitate comercializarea de materiale de constructie pentru finisaje interioare si exterioare.

Compania este importator si distribuitor autorizat in Romania al producatorilor Decora si Salag - baghete decorative din polistiren, sina perdea, profile protectie colturi, izolatori si plinta pentru parchet, profile de trecere pentru parchet si gresie, vinclu treapta, etc (marcile Vidella, Arbiton, fix-prix si Salag).

Deasemeni, comercializam o gama larga de materiale in regim de distribuitor autorizat al unor producatori si importatori consacrati din domeniu: vopsele lavabile, tencuieli decorative, baituri, lacuri si emailuri (marcile Oskar si Danke), elemente de fixare Wkret-met, folie autocolanta, lambriu PVC, scule si accesorii pentru vopsit, usite de vizitare, rame aerisire si profile pentru gresie si faianta (Bellplast), etc.

Datele companiei:

Denumirea companiei: TRAGET SRL

Adresa Sediului Social: sat Costi, comuna Vanatori, Prelungirea Foltanului, nr 73.I, judetul Galati

Cod Unic de Inregistrare: RO6291944

Nr. Reg. Comertului: J17/2493/1994

IBAN: RO36RZBR0000060018240983

Banca Raiffeisen Bank

Telefon: 0724 333630

Email: traget@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Categorii de produse

336 de produse
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (4)
Carti, Birotica & Cadouri
Birotica & Papetarie (2)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Incepand cu 2015-06-13 comenzile cu valoare mai mare de 800 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 800 lei este de 19 lei.
Incepand cu 2015-06-13 comenzile cu valoare mai mare de 800 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 800 lei este de 19 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Produsele comercializate de Vanzator sunt in conformitate cu normele si standardele pentru care au fost fabricate si respecta legislatia in vigoare.

Toate produsele comercializate de Traget beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor, in conditiile legii 449/2003. In functie de specificul lor, pentru unele Bunuri si Servicii pot sa difere conditiile acordarii garantiei pentru persoane fizice de cele pentru persoane juridice, iar garantia se va acorda diferentiat, cu respectarea Codului Civil sau a conditiilor legislatiei speciale privind garantiile produselor.

Certificatele de garantie pentru produsele de folosinta indelungata se elibereaza la achizitionarea Bunurilor si se livreaza impreuna cu acestea. Daca Bunurile respective vi s-au livrat fara certificat de garantie sau instructiuni de utilizare, va rugam sa reclamati lipsa acestora in scris pe adresa de e-mail traget@emag.ro, in cel mult 24 de ore de la receptia Comenzii.

Pentru a beneficia de garantie trebuie ca la centrul de service autorizat sa prezentati certificatul de garantie si factura in original, iar daca produsul se afla in perioada de garantie inscrisa in certificatul de garantie si respecta conditiile prevazute in acesta, reparatia va fi executata de centrul de service respectiv fara costuri pentru dumneavoastra.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Nu se primesc la retur urmatoarele produse:

-       Produse achizitionate in baza unei comenzi speciale.

-       Produse la metru, taiate, decupate.

-       Produse deteriorate neacoperite de garantie sau a caror deteriorare nu este acoperita de garantie.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa sat Costi, comuna Vanatori, Prelungirea Foltanului, nr 73.I, judetul Galati, Vânători, Galaţi, , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Traget ne puteti contacta telefonic la numarul 0724 333630.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.


Nelamuriri sau reclamatii

In cazurile in care doriti sa primiti informatii suplimentare despre Bunurile si Serviciile comandate de dumneavoastra si livrate de Traget, aveti neclaritati sau chiar nemultumiri cu privire la aceste produse sau chiar cu privire la colaborarea cu Traget, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul:0724 333630. Pentru a putea procesa in timp util solicitarea sau reclamatia dumneavoastra este necesar sa ne transmiteti in primul rand urmatoarele informatii, dar fara a va limita la acestea: numele complet si corect, data efectuarii comenzii, categoria din care fac parte produsele comandate, data si metoda livrarii, precum si numarul de factura.

TRAGET SRL este inscrisa sub nr. 32542 ca Operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respecta legislatia in vigoare privind confidentialitatea datelor personale, se angajeaza sa nu comunice catre terte parti datele personale ale utilizatorilor acestui site si sa le foloseasca numai in scopul initierii si mentinerii contactului cu clientii sai, in vederea informarii acestora si a comunicarii de informatii legate de functionarea site-ului si de modificarile survenite in oferta sau politica firmei. TRAGET SRL nu incurajeaza SPAM-ul si nu va furniza datele dumneavoastra de contact unor terte entitati decat cu acordul dumneavoastra scris.

Politica de confidentialitate promovata de Traget explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau numarul de telefon).

Traget nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul 0724 333630.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul 0724 333630.