Texp

Top Experience are ca obiect principal de activitate comercializarea de produse electronice, electrocasnice si IT.

Ne-am setat ca obiectiv strategic principal sa devenim unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse electro IT din regiune, sa mentinem un portofoliul diversificat si sa oferim solutii integrate complete pentru toate necesitatile pietei de profil. 
Pentru a atinge acest obiectiv, facem permanent eforturi in scopul de a identifica si intelege necesitatile si dorintele partenerilor nostri, ne concentram in fiecare moment sa fim in contact cu ei pentru a ne adapta cerintelor lor. Incercam sa invatam de la clientii nostri, incercam sa fim pro-activi, sa le anticipam solicitarile si sa construim impreuna o legatura solida si pe termen lung.

 

Denumirea companiei: Top Experience

Adresa Sediului Social: Str Marului, Nr. 21, Birou 5, Caracal, Olt,

Cod unic de inregistrare: RO19738565

Nr. Reg. Comertului: J28/459/2013

IBAN: RO40 BACX 0000 0005 3510 0000 

Banca: UNICREDIT TIRIAC BANK SA

Telefon: 0720700777

Email: topexperience@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

164 de produse
Laptop, Tablete & Telefoane
Telefoane mobile & accesorii (6)
PC, Periferice & Software
Componente PC (2)
Software (1)
Imprimante, Scanere & Consumabile (1)
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (29)
Audio HI-FI & Profesionale (5)
Aparate foto & accesorii (1)
Camere video si sport (2)
Playere, Boxe & Casti (12)
Electrocasnice & Climatizare
Masini spalat rufe (1)
Aragazuri si cuptoare cu microunde (4)
Masini spalat vase (1)
Aspiratoare, fiare de calcat & masini de cusut (2)
Climatizare & sisteme de incalzire (7)
Carti, Birotica & Cadouri
Birotica & Papetarie (1)
Casa, Bricolaj & Petshop
Decoratiuni (1)
Curatenie & Intretinere (1)
Auto, Moto & RCA
vezi toate categoriile

Informatii utile

Toate produsele comercializate de Top Experience beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din contractul incheiat la distanta in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a Produselor, fara a preciza motivele.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica decide sa isi exercite dreptul de retragere in cadrul termenului legal, acesta va putea completa:

Formularul de retur online ce se regaseste la adresa http://www.emag.ro/info/form/retur sau

O declaratie neechivoca ce va trebui transmisa prin e-mail, la adresa  topexperience@emag.ro .

Top Experience SRL va rambursa contravaloarea produselor returnate in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Top Experience SRL de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei de retragere din contract.

Produsele pot fi returnate direct la punctul de lucru al Top Experience SRL: localitatea Carcea, jud Dolj, Str Plaiului, nr 11 sau prin curier, costul transportului fiind suportat de catre CLIENT.

Rambursarea sumelor se va efectua dupa cum urmeaza:

-       Pentru COMENZILE platite cu Card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata

-       Pentru COMENZILE platite cu OP / Ramburs -> prin virament bancar in contul indicat

Top Experience SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia au fost expediate.

Top Experience SRL isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI, persoana fizica, cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele:

 1.      contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre Top Experience SRL sau Furnizorilor sai;
 2.      furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de client sau personalizate in mod clar;
 3.      furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 4.      furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catreclient;
 5.      contractele in cazul carora clientul a solicitat în mod special Top Experience SRL sau furnizorilor sai sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Top Experience SRL sau furnizorii sai presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de catre client sau furnizeaza alte produse decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor servicii sau produse suplimentare;
 6.      furnizarea de inregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 7.      furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al clientului si dupa ce acesta a confirmat că a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să poată fi adus la software-ul inițial.
Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.
Nu se acceptă returul produselor cosmetice sau de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.
Nu pot fi returnate asigurările auto și rovinietele. Excepție fac polițele de asigurare ale căror date nu corespund cu cele introduse la înregistrarea comenzii.
Electrocasnicele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat

Politica de confidentialitate promovata de Top Experience explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Top Experience nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0720 700 777.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0720 700 777.

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 • Incepand cu 2018-09-06 comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei beneficiaza de livrare gratuita.
  Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 1000 lei este de 15 lei.
 • Incepand cu 2018-09-06 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Electrocasnice mari, este de 35 lei.
 • Incepand cu 2018-09-07 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Aparate electrocasnice mari, este de 35 lei.
 • In perioada 2019-03-26 - 2021-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Mouse, este de 20 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.