TEHNOTOP SYSTEM

4.8
100% rating-uri pozitive

Tehnotop System SRL are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor din fier forjat


Denumirea companiei: TEHNOTOP SYSTEM SRL

Adresa Sediului Social: TARLAUA 67,PARCELA 892, Vanatori, Galati, 807325

Cod unic de inregistrare: 16107284

Nr. Reg. Comertului: J17/128/2004

IBAN: RO03BACX0000001233464000

Banca: UNICREDIT BANK SA

Suport: Găsește răspunsuri pe eMAG Help

Statut: Comerciant

Informatii utile

Livrare comanda

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 • In perioada 2021-08-26 - 2025-12-31 beneficiaza de livrare Gratuita comenzile , care contin produse din categoria Accesorii scule auto .
 • In perioada 2021-07-23 - 2025-12-31 beneficiaza de livrare Gratuita comenzile , care contin produse din categoria Garduri si porti gradina .
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Panouri si elemente gard, este de 70 lei.
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Suporturi bauturi, este de 30 lei.
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Accesorii decorative, este de 40 lei.
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Ghivece si suporturi, este de 30 lei.
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Suporturi brazi, este de 30 lei.
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Umbrele si pavilioane gradina, este de 70 lei.
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Sanie, este de 40 lei.
 • Incepand cu 2021-06-11 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Accesorii ferestre, este de 60 lei.
 • Incepand cu 2021-04-16 comenzile cu valoare mai mare de 5000 lei beneficiaza de livrare gratuita.
  Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 lei este de 25 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Conditii de garantie

Toate produsele comercializate de  Tehnotop System SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de  12 luni de la data achizitiei.


Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

Politica de retur

In cazul in care doriti sa returnati produse comandate de la acest partener eMAG Marketplace, aveti posibilitatea de a face acest lucru prin Curier / Locker. Fiecare comerciant de pe platforma eMAG isi poate stabili independent modalitatea prin care accepta retururi, de aceea este important sa consultati aceasta sectiune inainte sa formulati cererea de retur. Mai jos veti regasi intreaga politica de retur a partenerului nostru:

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa JUD GALATI, COM VANATORI, TARLAUA 67, PARCELA 892 (DN 26 KM 5+800, GALATI-BARLAD), Vanatori, Galati, 807325 fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Confidentialitate

Politica de confidentialitate promovata de Tehnotop System SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Tehnotop System SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0755073765
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati

Rating

4.8
100% rating-uri pozitive
30 de zile60 de zile90 de zile12 luni
Pozitiv100%100%100%100%
Neutru0%0%0%0%
Negativ0%0%0%0%
Momentan nu poti acorda o nota acestui seller.

Review-uri

Categorii de produse

160 de produse (vezi toate)
PC, Periferice & Software
Retelistica & Supraveghere (3)
Electrocasnice & Climatizare
Climatizare & sisteme de incalzire (2)
Gaming, Carti & Birotica
Birotica & Papetarie (5)
Auto, Moto & RCA
Reparatii si echipamente auto (4)
vezi toate categoriile