Sedex


Scopul nostru este de a oferi un sortiment bogat de produse, corelat cu asteptarile cumparatorilor din Romania. Marcile importate de noi sunt distribuite prin magazine de profil din tara, cat si pe internet.
Pentru a ne atinge obiectivele inovam in permanenta, dar ne mentinem principiile unui business de calitate: viziune, seriozitate si promptitudine.
Stabilitatea, integritatea, transparenta, abordarea consultativa si orientarea catre clienti sunt valori in care credem si care se reflecta in modul de lucru de zi cu zi.


SC Sedex SRL
Birou si depozit:  Str. Campina, Nr. 62A , Cluj-Napoca, Jud Cluj
Cod unic de inregistrare: RO18756725
Nr. Reg. Comertului: J12/2003/2006

Cont: RO31RZBR0000060021107520
ING Bank

Telefon: 0725 510041, 0364 806808
Fax: 0364 807846
Email: contact@sedex.ro

Informatii utile

Produsele comercializate de catre Bebex pot fi returnate respectand urmatoarea procedura:

1. Asigura-te ca produsul pe care doresti sa-l returnezi este eligibil pentru retur (detalii mai jos)

2. Afla care este taxa de transport pentru retur pe care va trebui sa o platesti (detalii mai jos)

3. Completeaza formularul de retur disponibil pe site-ul www.emag.rohttp://www.emag.ro/info/form/retur

4. Urmeaza instructiunile pe care le vei primi in scris, pe adresa de email din contul emag

 

Ce produs pot sa returnez si in ce conditii?

Daca un produs nu este exact ceea ce iti doresti, il poti returna daca:

- Produsul este in aceeasi stare in care l-ai primit. Nu putem accepta produsele care nu mai sunt in starea de la livrare pentru ca: prezinta urme de uzura sau utilizare, prezinta urme survenite in timpul montarii/demontarii, au elemente autocolante lipite, prezinta zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau orice urme de murdarie

- Produsul are ambalajul original intact si nedeteriorat, are toate etichetele si marcajele originale, precum si toate accesoriile

-Taxa de transport pentru returnarea oricarui produs este de 19 lei.

 

Nu acceptam pentru retur:

- Imbracamintea, costumele, accesoriile sau produsele textile purtate, murdare sau spalate

- Produsele din categoria mobilier care au fost montate/demontate (ex: mobilier pentru copii, paturi, casute de papusi si bucatarii, etc.). Nu putem accepta retur decat produsele de mobilier sigilate.

-       Saltelele pentru pat sau pernele pentru gravide care au fost desigilate

 

Daca ai cumparat doua sau mai multe produse similare, le poti returna numai daca un singur produs a fost desigilat. Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, un produs care a fost livrat gresit sau care nu corespunde cu ceea ce ai comandat.

 

Conditiile legale privind exercitarea dreptului de retragere

Returul produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000, completata prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Ordonantei nr. 34 din 4 iunie 2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau de la primirea ultimului produs dintre cele comandate, in cazul in care produsele multiple din comanda se livreaza separat, in mai multe transe. Pentru a beneficia de dreptul de retur, consumatorul trebuie sa transmita in scris magazinului (prin email, fax sau scrisoare recomandata) urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa si numarul de telefon la care poate fi contactat consumatorul, numarul si data comenzii, data receptionarii produselor, denumirea produselor receptionate, produsele care se doresc a fi returnate. Nu vor fi luate in considerare solicitari telefonice de returnare a produselor, daca nu se efectueaza si o comunicare neechivoca (scrisa) a consumatorului, respectand conditiile de mai sus.

In cazul retragerii consumatorului din contractul la distanta, vom rambursa orice suma pe care am primit-o, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele prin curier rapid, in baza documentelor de expediere pe care le veti primi prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Pentru solicitari cu privire la garantia produselor comercializate de Sedex, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0724-052274 sau prin email la bebex@emag.ro.

 

Va vom oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vom comunica detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.
Solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

 

Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre Sedex, iar firma de curierat va fi comunicata clientului inainte de expediere.

 

Garantia nu se acorda daca produsul  a fost folosit pentru alte scopuri decat cele pentru care a fost construit; pentru utilizarea violenta, neadecvata, lipsa de intretinere, orice fel de modificare adusa pe parcursul folosirii; pentru daune provocate in timpul transportului; pentru zgarieturi, taieri sau rupturi survenite in urma utilizarii neglijente a produsului; daca produsul a fost depozitat in locuri neadecvate sau a fost supraincarcat; pentru deteriorarea suprafetei/invelitorii din cauza conditiilor meteorologice, a urmelor de alimente, noroi,  sau pentru curatarea neadecvata a acestora; pentru componentele considerate consumabile si pentru uzura normala a acestora pe parcursul utilizarii (roti / capse / huse / invelitori / fermoare / orice alta componenta pentru care este normal sa apara o uzura in urma utilizarii produsului); in cazul folosirii accesoriilor nerecomandate de producator.

 

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese rupte etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, patrunderea de lichide sau alte substante in interiorul produselor.

 

Garantia comerciala
Garantia comerciala se acorda conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.
Pentru jocuri, jucarii, accesorii si produse care nu se incadreaza in categoria celor cu folosinta indelungata, garantia comerciala acordata este de 30 de zile, in baza facturii care insoteste produsul la cumparare. Produsele considerate a avea o perioada de folosinta indelungata vor fi insotite de instructiuni de utilizare si certificat de garantie dedicat. In acest caz, durata garantiei este inscrisa in certificatul de garantie.

Garantia de conformitate
Garantia de conformitate este egala cu durata medie de utilizare a produsului, dar nu mai mult de 2 ani de la data achizitiei, si se aplica daca sunt identificate defecte de fabricatie prezumate ca au fost prezente inca de la momentul livrarii produsului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sedex are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe furnizate despre utilizator, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana.

 

Scopul colectarii datelor este obtinerea informatiilor de contact necesare confirmarii comenzilor si livrarii produselor comandate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate unor terti. Sedex este operator inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18807.

 

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, garantam dreptul utilizatorului de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara formularea unei cereri scrise, datata si semnata, inaintata catre Sedex.

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2019-07-23 comenzile cu valoare mai mare de 450 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 450 lei este de 19 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Categorii de produse

1959 de produse (vezi toate)
Gaming, Carti & Birotica
Rechizite si papetarie pentru copii (2)
Bacanie
Cadouri (1)
Curatenie & Intretinere (8)
Casa, Gradina & Bricolaj
Scule electrice & Unelte (10)
Sport & Activitati in aer liber
Camping (1)
Role, Trotinete & Skateboard (1)
Auto, Moto & RCA
Accesorii auto exterioare & interioare (2)
vezi toate categoriile