Rombiz Impex

Rombiz are o experienta vasta in domeniul electrocasnicelor comercializand o gama variata de produse, de la telefoane, tablete si laptopuri, la televizoare, masini de spalat, sau combine frigorifice. Inca din 1991 ne-am propus sa oferim o experienta unica clientilor nostri, de aceea depunem eforturi sustinute pentru a putea oferi cele mai bune servicii si pentru a avea in oferta cele mai cunoscute branduri la cele mai competitive preturi.

 

Denumirea companiei: Rombiz Impex

Adresa Sediului Social: Str. Sutasului, Nr.20A, Sectorul 1, Bucuresti, 12172

Cod unic de inregistrare: 1595012

Nr. Reg. Comertului: J40/12525/1991

IBAN: RO91BRDE441SV83696214410

Banca: BANCA ROMANA PENTRU DEZVOLTARE

Telefon: 0729999999

Email: rombizimpex@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

560 de produse (vezi toate)
Laptop, Tablete & Telefoane
Laptopuri si accesorii (35)
Tablete & accesorii (4)
PC, Periferice & Software
Desktop PC & Monitoare (1)
Retelistica & Supraveghere (1)
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (8)
Audio HI-FI & Profesionale (3)
Playere, Boxe & Casti (10)
Sport & Activitati in aer liber
Articole voiaj (1)
Jucarii, Copii & Bebe
Jucarii & jocuri (9)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

 • Incepand cu 2017-08-08 valoarea taxei de transport este de 25 lei.
 • In perioada 2019-01-24 - 2020-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Side by side, este de 180 lei.
 • In perioada 2019-02-05 - 2022-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Aspiratoare, este de 45 lei.
 • In perioada 2019-07-09 - 2022-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Side by side, este de 180 lei.
 • In perioada 2019-07-09 - 2022-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Aparate de aer conditionat, este de 45 lei.
 • In perioada 2019-07-09 - 2022-12-24 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Cuptoare cu microunde, este de 45 lei.
 • In perioada 2019-07-09 - 2022-12-30 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Masini de spalat rufe, este de 85 lei.
 • In perioada 2019-07-09 - 2023-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Aspiratoare, este de 45 lei.
 • In perioada 2019-07-10 - 2022-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Aspiratoare, este de 45 lei.
 • In perioada 2019-07-10 - 2022-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Espressoare, este de 45 lei.
 • In perioada 2019-07-10 - 2023-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Hote, este de 45 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Rombiz Impex beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 sau 24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Sos. Tamas, Nr. 20, Buftea, jud Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de Rombiz Impex ne puteti contacta telefonic la numarul 0729999999.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Politica de confidentialitate promovata de Rombiz Impex explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Rombiz Impex nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0729999999.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0729999999