PERIDEO INTERNATIONAL

Oxette  comercializeaza bijuterii din argint 925 rodiat, argint 925 aurit, otel inoxidabil si ceasuri bijuterie, genti de piele, imbracaminte si incaltaminte. Printre brandurile comercializate de noi se regasesc branduri precum Oxette si Loisir.
Brandurile Oxette si Loisir au fost create pentru femeia si barbatul moderni, independenti, care iubesc moda si care o folosesc pentru a-si exprima propria personalitate si propriul statut social, intr-o comunitate globala. Admiratele designuri sunt inspirate de modul original si unic de abordare al creatiei de bijuterii, producand astfel comori care combina eleganta si versatilitatea cu stilul si glamour-ul. Echipele creative  OXETTE  si LOISIR isi concentreaza eforturile pe crearea de piese care arata si dau o stare de bine celui care le poarta si care emana stilul de viata al clientului printr-o imbinare fastuoasa a Designului, inovatiei si a Farmecului.


Date companie:
S.C OCTOPUS BUSINESS CONSULT S.R.L
Sediu social:  Str. Muzeul Zambaccian nr. 30, sector 1, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO 30184258
Nr. Reg. Comertului: J40/5398/2012
Cont:  RO12BUCU1171304246226RON
Banca: ALPHA BANK ROMANIA SA
Telefon: 0371 447 160
Email: oxette@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Categorii de produse

182 de produse
Fashion
Genti si accesorii femei (147)
Ceasuri femei (35)
vezi toate categoriile

Informatii utile


Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
In perioada 2015-11-25 - 2020-11-25 comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei este de 15 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

La fel cum ai cumparat simplu de la noi, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de produs, poti sa il returnezi in termen de 10 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. 
 

Daca va retrageti, tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest formular de retur online si vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi. 

Costul de transport pentru retur este pe cheltuiala clientului.
Cand returnezi un produs, poti opta pentru schimbarea produsului comandat cu un produs diferit vandut de Oxette
 
Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi. Este necesar sa fie insotit de certificatul de garantie in original, semnat si stampliat de catre un dealer autorizat, factura. Produsul se returneaza in ambalajul original.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de Oxette. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Oxette nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0371. 447.160.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0371.447.160.