Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

Intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Laptop, Tablete & Telefoane
PC, Periferice & Software
TV, Audio-Video & Foto
Electrocasnice & Climatizare
Gaming
Fashion
Ingrijire personala & Cosmetice
Carti, Birotica & Cadouri
Casa, Bricolaj & Petshop
Sport & Activitati in aer liber
Auto, Moto & RCA
Jucarii, Copii & Bebe
Supermarket
Promotie valabila inca:
ore
minute
secunde
Mega Image - Politica de returnare

 Politica de returnare

Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de la S.C. Mega Image SRL, Adresa: Bucuresti, Bd. Timisoara, nr. 26, Etaj 2, Sector 6, email: sesizari.supermarket@emag.ro , fara a preciza motivele returnarii. Spre exemplu, returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata). Exista situatii in care returul nu este posibil (a se vedea  paragraful "Produse care nu pot fi returnate"de mai jos).

Perioada de returnare

Cu exceptia cazurilor descrise la paragraful "Produse care nu pot fi returnate" de mai jos, perioada de returnare este de 14 zile incepand cu ziua in care dumneavoastra sau persoana indicata de dumneavoastra a receptionat produsele comandate.

Exercitarea dreptului de a returna

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa sesizari.supermarket@emag.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare.

Va rugam sa expediati produsele sau sa ni le inmanati direct la adresa Prelungirea Ghencea, Nr. 89 B, Sector 6, Bucuresti, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consecintele returnarii

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele.

In cazul in care ne expediati produsele, va informam ca va trebui sa suportati costul returnarii produselor.

In cazul returnarii complete (inclusiv in situatia refuzului de receptie a comenzii sau a imposibilitatii de livrare) a produselor costul transportului achitat de client va fi rambursat. In cazul unei returnari partiale costul transportului efectuat nu va fi rambursat fiind costul transportului produselor receptionate si acceptate de dumneavoastra.

 

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

 

Produse care nu pot fi returnate

Nu pot fi returnate urmatoarele tipuri de produse:

-      produsele care sunt susceptibile de deteriorare sau expirare rapida (spre exemplu, produsele refrigerate, fructele proaspete care se deterioreaza rapid);

-      produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care nu au fost sigilate de consumator;

-      produsele ce constau in inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

-      ziarele, periodicele si revistele.

 

Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

 

 

Anexa

FORMULAR RETURNARE PRODUSE

 

S.C. Mega Image SRL, CUI RO 6719278, NR. REG. COM. J40/27872/1994

Adresa: Bucuresti, Bd. Timisoara, nr. 26, Etaj 2, Sector 6.

Email: sesizari.supermarket@emag.ro 

Telefon contact: 021 200.52.00 / 0722.25.00.00

 

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Aceste produse au fost comandate la data de:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

avand ordin de comanda …………………………………………………………………………………………………………. si primite la data de:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Nume si prenume:

……………………………………………………..

 

Adresa:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Semnatura (doar pentru formularul pe baza de hartie):

……………………………………

 

Data:

……………………………......