Mediadocs Publishing

Mediadocs Publishing s-a lansat pe piata din Romania in 2005, propunandu-si sa contribuie la asigurarea unui mediu educational sanatos, cu valori morale pentru copiii din ziua de astazi. Astfel, de peste 7 ani, Mediadocs Publishing isi dezvolta activitatea in 3 directii:

- Editura: Publicarea si distributia cartilor de povesti, activitati si stickere Strumfii, Garfield, Animal Planet, Nickelodeon,

- Distributie a rechizitelor si jucariilor marca Garfield, Strumfii, Nickelodeon, Animal Planet, Warner Bross

- Distributie de Home Entertainment: Exclusivitate pe teritoriul Romaniei pentru brandurile Discovery si Animal Planet, Hello Kitty, Chuggington, Shaun the Sheep si Povestile Hans Christian Andersen

Nume firma: Mediadocs Publishing SRL

Adresa: Piata Presei Libere, nr.1, corp A2, et.3, Bucuresti, sector 1, Romania
Punct de lucru: Strada Bucuresti-Targoviste, nr.12A, depozit corp D, Mogosoaia, jud. Ilfov


Date fiscale: CUI RO 18067003
Registrul Comertului: J40/17839/2005
Cont bancar: nr. IBAN RO72BTRL04501202892210XX, deschis la Banca Transilvania, Agentia Perla
Telefon: +40 314 382 757
Informatii:mediadocs@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

1232 de produse
Laptop, Tablete & Telefoane
Laptopuri si accesorii (2)
Telefoane mobile & accesorii (5)
Fashion
Genti si accesorii barbati (2)
Ingrijire personala & Cosmetice
Cosmetice & Produse ingrijire personala (2)
Articole Sanatate & Wellness (1)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid. Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:00. Toate produsele sunt noi, sigilate si livrate in ambalajul original al producatorului. Taxa de transport este de 12,00 RON. Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. Pentru comenzi mai mari de 120,00 RON transportul este GRATUIT.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Piata Presei Libere, nr.1, corp A2, et.3, Bucuresti, sector 1, Romania, Bucureşti, Bucureşti, , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Pentru returnarea produselor comercializate ne puteti contacta telefonic la numarul  +40 314 382 757
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Mediadocs Publishing SRL asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise în certificatul de garantie a produsului, pentru fiecare produs în parte. În caz de lipsa de conformitate, poti solicita, fara plata, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data informarii asupra defectului.

Garantia se valideaza cu certificatul de garantie si cu factura din colet. Articolele cu durata îndelungata de viata, care se defecteaza în 3 zile lucratoare de la data cumpararii, vor fi schimbate. Mediadocs Publishing SRL asigura garantia produselor pentru o perioada de timp echivalenta duratei medii de utilizare a produselor si nu mai mult de 6 luni de la data livrarii.

Mediadocs Publishing SRL isi rezerva dreptul sa stocheze informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, cnp, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice MEDIADOCS PUBLISHING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele personale furnizate. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea telefonica, prin email asupra starii comenzii si expedierea produselor comandate. Clientul nu este obligat sa furnizeze aceste date insa refuzul determina imposibilitatea efectuarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostri.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Mediadocs Publishing SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora.

Esti obligat(a) sa furnizezi datele  in conditiile in care doresti sa lansezi o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Codul numeric personal (CNP) va fi folosit in scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele pe care le-ai achizitionat.

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Incepand cu 2017-09-15 comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei este de 15 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.