MAGUAY COMPUTERS

SC MAGUAY COMPUTERS SRL are ca obiect principal de activitate Fabricarea si comercializarea produselor IT.

 

Denumirea companiei: MAGUAY COMPUTERS

Adresa Sediului Social: Strada Bratului, Nr 23, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti,

Cod unic de inregistrare: RO12167046

Nr. Reg. Comertului: J40/7890/1999

IBAN: RO77BTRL04301202W56322XX

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Telefon: 0729800079

Email: maguaycomputers@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Categorii de produse

40 de produse
Laptop, Tablete & Telefoane
Laptopuri si accesorii (3)
PC, Periferice & Software
Desktop PC & Monitoare (32)
Componente PC (5)
vezi toate categoriile

Informatii utile


Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Incepand cu 2018-03-09 comenzile cu valoare mai mare de 7500 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 7500 lei este de 25 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de MAGUAY COMPUTERS beneficiaza de garantie pentru o perioada de luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

1:   Se completeaza formularul de retur de aici sau puteți formula orice alta declaratie neechivoca în care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa maguaycomputers@emag.ro .

2:  Se trimite produsul (conform punctului IV - Date returnare) in atentia departamentului Garantii. Produsul trebuie sa fie insotit de o copie a facturii fiscale de cumparare a produsului și cererea de retur completata.

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client respectand indicatiile de mai sus sau se predau la sediul din Bucuresti, Str. Bratului nr. 23, sector 2.

Produsele vor fi returnate cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au însoțit. Returnarea unui produs fără accesoriile produsului pot duce la diminuarea valorii produselor, conform celor menționate mai jos.

Cheltuielile directe legate de returnarea produslui vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din contract, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

Mentionam ca ne rezervam dreptul de a refuza returul (in situatia in care nu sunt indeplinite conditiile legale) sau redirectiona produsul in service (in cazul in care produsul prezinta neconformitati) in vederea aduceri la conformitate/stare initiala.

Nu se acceptă returul dacă s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre Maguay, preluarea va fi refuzata.

b) Diminuarea valorii bunurilor returnate conform prevederilor art. 14 alin. (3) din O.U.G. Nr. 34/2014

In cazul vânzărilor la distanță consumatorului i se permite să testeze și să verifice bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a acestora.

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

Daca un consumator își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a bunurilor, consumatorul răspunde pentru eventuala diminuare a valorii bunurilor, ulterior probata de catre profesionist, conform art.14, alineatul (3) din OUG 34/2014

Acţiuni neacceptate care duc la diminuarea valorii produsului returnat:

- ruperea sigiliilor și a etichetelor;

Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate în cutia produsului fac parte integrantă din produs. Ca urmare, atunci când returnați un produs aveți obligația de a-l returna împreună cu toate accesoriile acestuia.

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur iar aducerea lor la conformitate, implica  costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea revânzării ca produs Recondiționat / Refurbished. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor modificate.

Daca produsele returnate au fost insotite de eventuale bonusuri/cadouri, trebuie returnate si acestea. In caz contrar, valoarea acestora se diminueaza din valorea returului.

Următoarele categorii de produse NU se pot returna decat sigilate:

1. Extensii de garanții;

2. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

III. Produse excluse, fara drept de returnare conform prevederilor art. 16 din O.U.G. 34/2014.

a) produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

c) produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente

d) inregistrari audio, video, sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate dupa livrare

e) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

IV. Date returnare

Returnarea se va face conform datelor de mai jos :

MAGUAY COMPUTERS S.R.L. - departament Garantii

Adresa: Str. Bratului nr. 23 sector 2 Bucuresti, c.p. 020565

Telefon: 021 210 38 09

E-mail: maguaycomputers@emag.ro Program de lucru: Luni - Vineri 10:00 - 17:00

Returnarea se poate face direct la sediul nostru (adresa de mai sus) sau prin curierat (recomandat FanCourier).

Expeditorul raspunde cu privire la corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB), cat si de ambalarea corecta si etichetarea coletelor.

Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalate intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului. Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren.

Termenul de procesare al unei returnari, din momentul livrarii coletului de catre firma de curierat, poate fi de 72 de ore.

Returnarile prin curierat rapid sau prin posta nu se vor face cu ramburs. Returnarea sumelor de bani achitate se vor realiza ulterior prin transfer bancar.

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor -> daca aceasta diminuare este dovedita de catre seller, suma care trebuie returnata poate fi redusa.

 

 

Politica de confidentialitate promovata de MAGUAY COMPUTERS explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
MAGUAY COMPUTERS nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0729800079.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0729800079