Kollman Group

Raportul calitate-pret si gama variata de produse fac portofoliul companiei accesibil oricarui pasionat de tehnologie.

Kollman Group este unul dintre distribuitorii care se bucura de colaborarea cu un service specializat cu laborator propriu si aparatura performanta, care asigura o imbunatatire constanta a produselor, in pas cu progresul tehnologiei.

Beneficiind de know-how-ul unuia dintre distribuitorii de gadget-uri auto din Romania si luand continuu pulsul pietei, compania reuseste sa indeplineasca cu succes cerintele utilizatorilor.

Date companie:
S.C. Kollman Group S.R.L.
Sediu social: Str. Otilia Cazimir, nr 15, Iasi
Cod unic de inregistrare: RO13998760
NR. Reg. Comertului: J22/613/2001
Cont: RO56RNCB0175119468090001
Banca Comerciala Romana
Telefon: 0757 227 227
e-mail: kollman@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Categorii de produse

39 de produse
Auto, Moto & RCA
Electronice Auto (39)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
In perioada 2015-10-29 - 2025-10-29 comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 1000 lei este de 20 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Conform legii nr. 499/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, Kollman Group se angajeaza ca in termen de 2 ani de la vanzarea produselor sa le aduca pe aceastea la conformitate in mod gratuit, facand exceptie produsele cu o durata de utilizare mai mica de 2 ani, pentru care termenul se reduce la aceasta durata. Se considera ca un produs este in conformitate atunci cand acesta corespunde descrierii facute de catre vanzator, in cazul de fata Kollman Group.
Produsele de folosinta indelungata comercializate de Kollman Group sunt insotite, conform Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, de certificat de garantie si de manual/ instructiuni de utilizare, acestea beneficiind, pe langa garantia de conformitate, de o garantie comerciala.
Produsele care fac obiectul garantiei vor fi trimise spre reparare sau inlocuire la adresa service-ului specializat regasita pe certificatul de garantie.
Orice reparare sau inlocuire a produsului se va realiza, conform legii, in termen de 15 zile calendaristice de la data la care dumneavoastra, in calitate de cumparator, ati adus la cunostinta societatii Kollman Group, in calitate de vanzator, lipsa de conformitate a produsului.
Inainte de a trimite produsele comercializate de Kollman Group in garantie, va rugam sa ne contactati telefonic la 0757227227.
Costul transportului pentru produsele aflate in garantie este suportat de catre Kollman Group.
In cazul incalcarii conditiilor stipulate in certificatul de garantie, se pierde garantia produsului, situatie in care costurile reparatiei si cele de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In cazul sesizarii unor neconcordante intre produsele comandate si cele livrate, se poate solicita inlocuirea produselor sau returnarea contravalorii acestora, in termen de 30 de zile de la momentul primirii comenzii.
Conform articolului 9 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere, intr-un termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia coletului.
In vederea exercitarii dreptului de retragere, este necesar sa ne informati in scris cu privire la decizia neechivoca de a va retrage, trimitand e-mail la adresa office@kollman.ro.
Din momentul anuntarii deciziei de retragere, coletul trebuie trimis la adresa din Iasi, Str. Otilia Cazimir, nr. 15, et. 2, ap. 4, Jud. Iasi, in termen de 14 zile calendaristice, urmand ca dumneavoastra sa suportati doar costurile returnarii.
Costurile de livrare si contravaloarea produselor va sunt returnate in totalitate, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea dumneavoastra de a utiliza o alta metoda de livrare decat cea standard, oferita de noi. La rambursarea acestor sume vom utiliza aceeasi metoda de plata ca si dumneavoastra, cu exceptia cazului in care sunteti de acord cu o alta modalitate de plata, iar aceasta va fi efectuata in termen de 14 zile de la primirea deciziei de retragere.
In cazul diminuarii valorii produselor returnate din alte motive decat determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, costurile implicate de aceasta diminuare sunt suportate de catre dumneavoastra.
Pentru returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la 0757227227.

Kollman Group nu va utiliza informatiile personale colectate cu privire la clientii sai decat in scopul in care acestea au fost solicitate, asumandu-si utilizarea lor in deplina siguranta, in conformitate cu legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
In sensul legii 677/2001, datele cu caracter personal includ orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect. Ca exemplu, aceste informatii pot fi numele dumneavoastra, adresa sau numarul de telefon.
Informatiile ce vizeaza cartile de credit pe care le utilizati pentru plata online nu sunt colectate/ prelucrate de catre Kollman Group.
Conform legii mentionate anterior, in calitate de persoana vizata in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de dreptul de informare, de acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale si chiar de a va adresa justitiei.
In cazul oricaror nelamuriri sau reclamatii cu privire la modul in care sunt utilizate datele dumneavoastra personale, ne puteti contacta telefonic la 0757227227.