Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

Intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Laptop, Tablete & Telefoane
PC, Periferice & Software
TV, Audio-Video & Foto
Electrocasnice & Climatizare
Gaming
Fashion
Ingrijire personala & Cosmetice
Carti, Birotica & Cadouri
Casa, Bricolaj & Petshop
Sport & Activitati in aer liber
Auto, Moto & RCA
Jucarii, Copii & Bebe
Supermarket
 
Suport 24/7
Contact service
Contact asigurari
Formulare de suport
Showroom-uri

Garantia produselor

eMAG  ›  Info Center  ›  Garantii si service  ›  Garantia produselor

 

Garantia produselor vandute de eMAG

 

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre eMAG beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

Produse cu certificat de garantie emis de Depanero

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia prin Depanero, partenerul nostru de service.

 

Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de eMAG vei primi certificat de garantie emis de Depanero in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele.

 

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return: completezi formularul de reparatie produs, trimitem curierul la tine sa ridice produsul, gratuit, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit.

 

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de eMAG vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

 

Produse resigilate

Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie emis de Depanero in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

 

 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return.

 

Produse fashion

Pentru imbracamintea, incaltamintea, gentile vandute si livrate de eMAG poti vizualiza si descarca certificatul de garantie de aici.

Pentru ceasurile vandute si livrate de eMAG poti vizualiza si descarca certificatul de garantie de aici.

 

 

 

Garantia produselor vandute de partenerii eMAG Marketplace

 

Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie si care sunt vandute si livrate de catre partenerii eMAG Marketplace, vei primi certificat de garantie tiparit la livrarea produsului. Certificatul poate fi emis de catre partenerul eMAG Marketplace sau de catre producatorul produsului.

 

Daca certificatul este emis de catre partenerul eMAG Marketplace si produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata direct de catre acesta.

 

Daca certificatul este emis de catre producatorul produsului si produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de catre reteaua de service autorizat a producatorului, in centrele specificate in certificat. In acest caz, trebuie sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 

Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand formularul de sesizari.

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare