FAT Ro

FAT RO SRL  are ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor si obiectelor sanitare.


Datele companiei:
Denumirea companiei: FAT RO SRL
Adresa Sediului Social: Sos. Bucuresti, Bl. B1/1S, Sc. F, Giurgiu
Cod Unic de Inregistrare: RO 24316206
Nr. Reg. Comertului: 52/676/2008
IBAN: RO23PIRB4213718945001000
Banca Piraeus Bank, Suc. Giurgiului, Bucuresti
Telefon: 0733.125.968
Email: fatro@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Categorii de produse

37 de produse
Casa, Bricolaj & Petshop
vezi toate categoriile

Informatii utile


Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
In perioada 2015-04-01 - 2020-04-01 livrarea este gratuita.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Fat Ro beneficiaza de garantie pentru o perioada de 5 ani de la data achizitiei. Fiecare articol Fat Ro este insotit de un certificate de garantie, declaratie de conformitate si intructiuni de montaj si utilizare. Durata medie de utilizare a produsului este de 10 ani. Garantia produsului se refera si se acorda la materialul din care este confectionat chiuveta dar nu se refera si nu se acorda la uzarea stratului de suprafata datorate utilizarii necorespunzatoare, neatente si/sau incorecte a produsului.


Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, datorita manipularii, montajului, utilizarii defectuoase supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta mecanica asupra produselor.


Reclamatii nu sunt acceptate :
- atunci cand nu se respecta instructiunile de transport, manipulare, montaj, utilizare si intretinere recomandate de producator.
- atunci cand produsul nu este folosit conform destinatiei sale, chiuveta compozita pentru bucatarie” destinatie exclusiv casnica.
- atunci cand nu sunt respectate indicatiile producatorului referitoare la perforarea gaurilor pentru baterie.
Service-ul este asigurat de Fat Ro


Adresa: Str. Drumul Sabareni, Nr. 24-26, Sector 6, Bucuresti, incinta Tce Warehouse  
e-mail: fatro@emag.ro
Telefon: 0721 058 615 / 0729 518 956

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.


Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.


Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.


Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Sos. Bucuresti, Bl. B1/1S, Sc. F, Ap. 97, Giurgiu, Giurgiu, Giurgiu, , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.


Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.


Pentru returnarea produselor comercializate de FAT Ro ne puteti contacta telefonic la numarul 0733 125 968


Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Politica de confidentialitate promovata de FAT Ro explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.


Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).


FAT Ro nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.


In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0733 125 968
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.


Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.


In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0733 125 968.