Dinamic 92 Ambiental

Dinamic 92 Distributions SRL, firma de distributie cu o istorie de peste 25 de ani, este dezvoltata pe doua directii, avand in componenta Divizia Ambiental - importul si distributia de materiale pentru amenajari interioare si Divizia Auto - distributie de anvelope, lubrifianti auto, accesorii auto si acumulatori auto. Dorind sa oferim clientilor continuitate in alegerea si achizitionarea produselor, am ales sa investim in crearea de branduri proprii: Sanobi (chiuvete de bucatarie, baterii sanitare si accesorii de baie), Sanq (baterii sanitare), Masterdyne (benzi de mascare, accesorii de zugravit, robineti din fonta), Raodyne (gama complexa de robineti si instalatii). Portofoliul ambelor divizii fiind variat si imbunatatit in permanenta.

Date companie:

Sediu social: Str. General Dascalescu, nr. 12 A, cod postal 610191, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt.

Cod unic de inregistrare: RO 2045181

Nr. Reg.Comertului: J27/1115/1992

Depozite: * Piatra Neamt – str. Muncii nr.1, 610168, Neamt;

                * Bucuresti – str. Sinaia, nr. 12 A,077175, Stefanesti, Ilfov;

                * Constanta – str. Varfu cu Dor, nr. 26, 900035, Constanta;

                * Cluj Napoca – str. Muncii, nr. 16, 400641, Cluj;

                * Timisoara – loc. Giarmata, Calea Lipovei, 307210, Timis.                

Cont: RO03BACX0000000561157000

Banca: UNICREDIT BANK, Sucursala Piatra Neamt

Telefon: 021.200.52.00

email: dinamicambiental92@emag.ro 

Vezi mai multe detalii

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
In perioada 2015-08-18 - 2019-08-18 comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 19.99 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit.

            Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastră sau o parte tertă, alta decat transportatorul, indicată de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
            Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.
            Dinamic 92 Distribution SRL va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor.Nu vi se vor percepe comisioane suplimentare ca urmare a acestei rambursari, dar va trebui sa suportati costul returnarii produselor la adresa Dinamic 92 Distribution, Piatra Neamt,str. Muncii, nr.1.

            Procedura de returnare a produselor:
            Pentru returnarea produselor comercializate de Dinamic 92 Distribution SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0723462642

Produsele comercializate de Dinamic 92 Distribution sunt insotite de Certificat de Garantie si recomandari de utilizare.

            Garantia este valabila doar pentru defecte de fabricatie imputabile producatorului,si nu acopera montajul defectuos, utilizarea in alte scopuri decat cele casnice, curatirea defectuoase, folosirea gresita,actiuni mecanice daunatoare,etc-conform certificatului de garantie atasat si care detaliaza aceste aspecte.

            Produsul defect va fi trimis in ambalajul original , pe cheltuiala cumparatorului, la adresa: Dinamic 92 Distribution, Piatra Neamt, str. Muncii nr.1, Tel: 0723462642 impreuna cu certificatul de garantie si factura aferenta produsului. Dinamic 92 Distribution va analiza produsul aflat in garantie si va raspunde in maxim 15 zile lucratoare de la inregistrarea defectiunii si va inlocui sau repara produsulul daca viciile constatate se datoreaza producatorului si nu montarii, intretinerii sau utlizarii eronate, conform Certificatului de Garantie.

Dinamic 92 nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. 

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail dinamic92@emag.ro