Duchess

SC Contre-Jour Studio SRL are ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea de articole de imbracaminte pentru femei.

 

Datele companiei:

Denumirea companiei: SC Contre-Jour Studio SRL

Adresa Sediului Social: Str. Ghidiceni, Nr 13, Bragadiru, Ilfov

Cod Unic de Inregistrare: CUI 23030426 /12.01.2008

Nr. Reg. Comertului: J23/29/11.01.2008

IBAN: RO44RNCB0068096558240001

Banca BCR, Sucursala Ghencea Bucuresti

Telefon: 0723 341 379

Email: contrejourstudio@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Incepand cu 2017-01-10 comenzile cu valoare mai mare de 200 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei este de 18 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de SC beneficiaza de garantie pentru o perioada de 2 luni de la data achizitiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor

Produsele vandute de Duchess pot fi returnate sau inlocuite, conform legislatiei in vigoare, in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului (Ordonanta de Urgenta 34/2014  privind regimul juridic al contractelor la distanta, Articolul 9).

 

Conditiile acceptarii returului sau inlocuirii unui produs

 • Produsele pot fi returnate/inlocuite numai daca sunt in stare perfecta : in aceleasi conditii in care au fost livrate, nepurtate, fara urme de uzura, pete sau deteriorare a produsului, cu toate etichetele si accesoriile atasate.
 • Clientul care doreste sa returneze sau sa inlocuiasca un produs trebuie sa anunte acest lucru prin telefon la 0732 368 098 si prin email la contrejourstudio@emag.roin termen de 7 zile calendaristice de la primirea produsului.
 • In cazul schimbului / inlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. Costurile de Returnare / Re-Expediere vor fi achitate de catre client in momentul ridicarii / livrarii produsului de catre curier.

 

Cum se efectueaza si cat costa returul sau inlocuirea unui produs

 

Daca va retrageti, tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest formular de retur online si vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi. 

Returul sau inlocuirea unui produs se efectueaza in felul urmator:

 1. Sunati la numarul de telefon la 0732 368 098 pentru a anunta ce produs doriti sa returnati/inlocuiti si care este motivul pentru care solicitati acest lucru.
 2. Dupa anuntarea telefonica, va rugam sa trimiteti un email la adresa contrejourstudio@emag.rocu urmatoarele detalii 

 

Pentru expedierea produsului returnat

Nume si prenume

Produsul pe care il returnati / inlocuiti (denumirea, marimea si Codul produsului pe care le regasiti in factura)

Motivul returului / inlocuirii

Numar telefon 

Adresa de unde se preia produsul

Data si intervalul orar cand se poate prelua produsul

 

Pentru rambursarea contravalorii produsului returnat

Serie si numar Carte de Identitate

CNP

Codul IBAN (numarul de cont)

Banca, sucursala

 1. Veti primi inapoi pe email o factura cu valoarea de 22 lei, reprezentand taxa de expediere pentru returnarea produsului.
 2. Va rugam sa puneti produsul pe care il returnati impreuna cu factura care insotea produsul in amabalajul in care le-ati primit, si pe colet sa treceti urmatoarea adresa : SC CONTRE-JOUR STUDIO SRL, ElectroMagnetica Business Park, Calea Rahovei 266-268, Corp 60, etaj 2, Camera 25, Sector 5, Bucuresti, 050912
 3. Un consultant Duchess va anunta firma de curierat despre expedierea pe care ati solicitat-o si un curier de la Cargus sau TNT va va contacta in data precizata de dvs pentru preluarea produsului.

 

 1. In situatia in care doriti inlocuirea produsului cu o alta marime din acelasi model comandat initial, veti avea de achitat taxa standard de Livrare de 18 lei, indiferent de valoarea produsului (LIVRAREA GRATUITA peste valoarea de 200 lei se acorda o sigura data, la plasarea comenzii initiale)
 2. In situatia in care doriti inlocuirea produsului cu un alt produs din oferta noastra care nu a facut parte din comanda dvs initiala, beneficiati de LIVRARE GRATUITA daca valoarea acestui produs nou comandat depaseste suma de 200 lei, iar daca valoarea comenzii este mai mica de 200 lei veti avea de achitat taxa standard de Livrare de 18 lei.

 

 1. Produsul comandat pentru inlocuire va fi expediat catre dvs imediat dupa receptionarea produsului returnat. Produsul nou comandat va fi expediat catre dvs in termen de 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

 

Rambursarea contravalorii produselor returnate

 

Rambursarea sumei integrale pe care clientul a platit-o pentru achizitionarea produselor returnate se va face in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produselor.

 

Rambursarea contravalorii se face exclusiv prin virament bancar, in contul furnizat de client in momentul anuntarii in scris a returului, pe adresa de email contrejourstudio@emag.ro

Nu se pot rambursa cheltuielile de livrare si/sau returnare pe care clientul le-a efectuat odata cu plasarea si receptionarii comenzii.

 

 

 

Politica de confidentialitate promovata de SC CONTRE-JOUR STUDIO SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

SC CONTRE-JOUR STUDIO SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0732 368 098.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0732 368 098.