Opinia clientilor:

Vândut și livrat de: Gabriela Berechet Consulting
Indisponibil
Vezi produse similare in functie de:

Descriere

Editia a II-a, revizuita. Cartea bucatarului profesionist este un instrument versatil, desi numele pare sa-i aloce o adresabilitate concreta: bucatarul profesionist. Trecand in revista elementele de personalitate si comportament profesional, lucratorul va intelege ce asteptari are de la profesie, de la locul de munca, dar si ce asteptari are un angajator. Va intelege cu ce tip de temperament se potriveste in echipa dar si ce asteptari are echipa de la el daca este leader! Elementele de nutritie si alimentatie sanatoasa sunt aspecte indisolubile ale profesiei de bucatar. Nu este doar un trend contemporan ca bucatarul sa gateasca mancaruri sanatoase si savuroase, aceste preocupari exista inca din antichitate. Aspectele functionale ale bucatariei profesionale, dotarea cu echipamente, ustensile, materiale de lucru, organizarea fluxurilor si abordarea tuturor sistemelor de fabricatie vor usura drumul in proiectarea unei bucatarii, pentru ca intr-o echipa de proiectare profesionala bucatarul este un ajutor de nadejde. Stiinta alimentelor ocupa un spatiu amplu in ”Cartea bucatarului profesionist” pentru ca a cunoaste alimentele din punct de vedere structural optimizeaza utilizarea rationala a acestora si mai ales reducerea pierderilor tehnologice. Tehnologiile neconventionale precum si sunt abordate pentru a reduce fobiile create in randul bucatarilor legate de microunde, de exemplu, sau lecitina, agar-agar, xantan si isomalt. Gastrotehnica – ca stiinta a prelucrarii alimentelor si efectul acestora asupra sanatatii – este prezentata pentru toate grupele de preparate culinare, care, pentru a reduce impactul erorilor dintr-o lista de preparate sau meniu, au fost regrupate. Modul in care preparatele trebuie aranjate intr-un meniu, modul in care se pozitioneaza ca interesante anumite preparate intr-o lista, este de asemenea prezentat. Fiecare grupa de preparate culinare este exemplificata cu retete, fara a se dori a fi un retetar. Unele retete au atasate fotografii, lasand insa bucatarilor libertatea sa-si utilizeze imaginatia. Fiind vorba de o afacere (restaurantul), Cartea bucatarului profesionist aduce in atentie elemente precum: calcule tehnologice, randamente de fabricatie, consumuri specifice, pret de cost, pret de vanzare, prag de rentabilitate, inventar si alte aspecte care vor contribui la intelegerea fenomenului economic al afacerii. Aspectele igienice ale prelucrarii alimentelor, gestionarea deseurilor si elemente ale unui management performant al bucatariei sunt prezente si ele in Cartea Bucatarului profesionist. Fiind o stiinta dar si o arta, in Cartea bucatarului profesionist sunt prezentate si aspectele estetice ale arhitecturii unei farfurii, ale montarii unui bufet, ale cromaticii preparatelor culinare. Detalii: Legata: 585 pagini Format: 235 x 165 x 30 mm Editura : Imprima Limba: Romana

Cumparate frecvent impreuna

Specificatii

Caracteristici generale

Gen Timp liber
Subgen Gastronomie
Subiect principal Mancaruri
Grup alimente Mixt
Autor Gabriela Berechet
An publicare 2016
Limba Romana
Tip coperta Brosata
Format Fizic
ISBN / ISSN 978-606-94279-1-8

Dimensiuni

Numar pagini 585

Brand: Gabriela Berechet Consulting

eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Intrebarile si raspunsurile clientilor

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.

image

Creste-ti afacerea!