Vin vremuri incendiare si nu din pricina vreunui anticiclon, ci pentru că…  🙂 cel de-al doilea eveniment de shopping online ca mărime după Black Friday începe mâine dimineaţă! Revoluţia Preţurilor la eMAG va înfierbânta tastaturile şi funcţia de search, iar ofertele se anunţă numai bune de căutat-pus în coş-achitat!

Am pregătit reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse din eMAG! În cele trei zile cu reduceri revoluţionare, toate categoriile de produse din eMAG intră în “bătălie”: de la telefoane, tablete, electrocasnice, cărţi, jucării şi până la îmbrăcăminte, încălţăminte şi cosmetice – oferta va stârni în tine spiritul de shopper!

Evenimentul începe mâine dimineaţa – marţi 23 iunie 2015 – şi durează până joi, 25 iunie, ora 23.59.

Atenţie: Dacă nu ai aplicaţie eMAG pentru mobil… să-ţi instalezi! “Vârful de lance” care va face diferenţa este chiar aplicaţia eMAG – cei care au instalat-o deja vor avea acces prioritar la oferte, cu o oră mai devreme! Aşa că dă sfoară-n ţară către toţi prietenii tăi, o astfel de ocazie nu se ratează, orice-ar fi! Mai multe detalii găseşti in Regulamentul de campanie.

Despre strategia de a prinde cele mai bune oferte suntem siguri că eşti deja “doctor” în materie! Dar pentru cei care nu au prins “gustul” Revoluţiei Preţurilor la eMAG de anul trecut, iată câteva recomandări:

  • Asigură-te că ai cont pe eMAG şi că eşti logat – dacă nu ai unul, înregistrează-te acum şi completează şi adresa de livrare. Astfel, mâine dimineaţă câştigi timp şi comanzi cu doar două click-uri;
  • Comanda online va veni direct la tine acasă – poţi plăti ramburs la livrarea produselor, sau online, cu cardul. Opţiunile de plată sunt aceleaşi şi în cazul în care shoppingul îl faci prin intermediul aplicaţiei pentru mobil!
  • După înregistrarea comenzii primeşti detaliile prin email şi prin sms, iar statusul comenzii îl poţi urmări oricând în contul tău.

Pregăteşte-te deci pentru trei zile incendiare, chiar de mâine dimineaţă fii alături de noi, cu mouse-ul atent să  „sară” cu un click neîntârziat pe ofertele tari. Să înceapă, deci, Revoluţia Preţurilor la eMAG!