Le testăm „vigilenţa” cu servicii cât mai bune, cu informaţii complete oferite pentru fiecare produs sau cu recomandări inspirate. Dar a venit ziua când unei părţi din clienţii noştri, reprezentantelor sexului frumos care ne-au trecut pragul, le-am testat… zâmbetul! În toate showroom-urile eMAG, 1Martie a venit pentru ele, indiferent de vârstă, cu o surpriză: un mic simbol al primăverii oferit în dar, ca şi în anii trecuţi, de către colegii noştri din echipele prezente la datorie în zi de Marţişor. 20150227_153028

Zâmbetul şi sclipirea jucauşă din ochii vizitatoarelor atunci când primesc surpriza delicată sunt exact acele semne pe care credem noi că le aştepta primăvara ca să se pornească odată mai cu spor către noi!

Le mulţumim „mesagerilor”, colegii noştri care au şi lucrat, au şi dăruit simbolurile primăverii. Au reuşit ca pe 1 martie să ofere, de fapt din partea întregii echipe eMAG, ceva în plus alături de servicii de calitate şi produsele pentru care ne-au vizitat clienţii. Adică, un strop de căldură, zâmbet… normalitate.

Iată cum a arătat ziua de 1 martie 2015 în doar câteva dintre imaginile primite de la echipele nostre din showroom-urile eMAG:

Bucureşti – showroom Crangaşi

CRangasi

 

Craiova

Craiova (2)

 

Iaşi

Iasi

 

Oradea

Oradea

 

Constanţa

1 martie Constanta

 

Piteşti

Pitesti