PlayStation 4 se lansează la eMAG!

Vino miercuri, 29 ianuarie 2014, începând cu ora 20.00, în showroom-ul eMAG Crângaşi și participă la lansarea PlayStation 4!

Înscrie-te, participă și câștigă super premii!

Pentru lansarea PlayStation 4, am pregătit un super campionat de FIFA 14. Pentru a participa, înscrie-te lăsând un comentariu cu raspunsul corect la întrebarea: Care a fost data oficială de lansare a PS4 in USA? Din cei care vor răspunde corect vom extrage miercuri, la ora 16.00, prin tragere la sorți, 32 de norocoși care se vor înfrunta în campionat. Aceștia vor fi anunțați la ora 17.00, deci vă rugăm să ne lăsați o adresa de mail validă la postarea comentariului și să vă verificați mailul miercuri seara.

Avem super premii pregătitie pentru tine: Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Flash SSD Kingston KC300 2.5, 180GB , Kit Dual Channel Kingston 8GB, Controller Sony Dualshock 4, si multe jocuri.

Vino în public și câștigă

Vii doar să-ți susții prietenii? Vino și tu în showroom și urmărește competiția. Avem pregătite super premii PlayStation 4 și pentru tine!

În plus toți spectatorii vor primi un cod de 10% reducere valabil la toate jocurile de pe eMAG.ro.

Invitat special

Maestrul de ceremonii comentator și responsabil cu supravegherea și desfășurarea concursului va fi Mihai “Generalu” Glodeanu.

Regulamentul campaniei aici.

———————————————————————————————

Update 29 ianuarie 2014

Am extras lista participantilor:

Verifica dupa adresa de email pe care ai folosit-o la inscriere in lista extragerii si afla daca esti printre cei 32 de participanti.

Aici extragerea realizata prin serviciul tragerilasorti.ro: http://bit.ly/1b7wYlp

Castigatorii vor primi confirmarea prin email pana in ora 17.00 in cursul zilei de azi.

Nu uitati! In cazul in care unul dintre cei extrasi nu va fi prezent, vom alege un inlocuitor din cei prezenti in public.

————————————————————————————————–

Update 30 ianuarie 2014: Fotografii de la eveniment