Am lansat azi o noua versiune a site-ului eMAG, bazată pe o nouă organizare și prezentare a categoriilor de produse. Am plecat de la nevoia de a expune un numar tot mai mare si mai divers de produse. Și, mult mai important pentru voi, de a prezenta familiile mari de produse în secțiuni specializate și dedicate care să includă atât produsele principale cât și toate accesoriile și produse înrudite. Aceste secțiuni pot fi privite ca niște magazine interne, specializate. Ce ziceți de magazinul de componente PC? Dar de cel destinat bucătăriei?

Noua organizare a site-ului, pe care o veți descoperi începând de azi pe eMAG.ro, vă invită la o altă  experiență de cumpărare – una mai plăcută și mai relaxantă, aidoma unei plimbări printr-o galerie de magazine specializate.

De exemplu, dacă și voi pregătiți o schimbare acasă,vă invităm în secțiunea Casă și grădină, unde veți descoperi toate produsele de care aveți nevoie. Dacă vă gândiți la un aparat foto pentru vacanța ce urmează, vă invităm în secțiunea Foto Compacte sau cea Foto DSL-R & Mirrorless, unde veți descoperi în vitrina principală toate gamele de aparate foto, alături de accesoriile și produsele lor înrudite – de la obiective și blitzuri la imprimante și hârtie foto.

Pentru update-uri la mașină, secțiunea Auto vă va fi foarte la îndemână de acum, iar dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru mama vă invităm să dați o tură prin secțiunea de Îngrijire personală, unde vă  veți puteți hotărî între un produs cosmetic profesional sau o perie rotativă de ultimă generație.

Orice ați căuta, de acum veți descoperi mai multe variante și opțiuni pe eMAG.ro, fiindcă în spatele fiecărui asemenea “magazin specializat” este o echipă dedicată, care se ocupă de selecția și aranjarea produselor în vitrină, astfel încât  experiența de cumpărare să fie mai plăcută și mai ușoară.

Spor la cumpărături! 🙂 Și, nu uitați, așteptăm de la voi orice sugestie despre noul eMAG.