UPDATE: Fiindcă ați avut foarte multe întrebări în legătură cu procedura de comandă și de livrare a produselor din promoția de Black Friday, am vrut să ne asigurăm că vă răspundem la cele mai frecvente nelămuriri în articolul de aici.

Ne pregătim de zor pentru una din cele mai pline și mai grele zile din întregul an. Vinerea neagră se apropie cu repeziciune.

Anul acesta de Black Friday, pe 23 noiembrie, ne așteptăm să avem, din nou, un trafic record, ce estimăm că ar putea să ajungă până la 2 milioane de vizite în 24 de ore. Prin comparație, într-o zi plină, cel mai mare mall din România e traversat de cel mult 100.000 de vizitatori, așa că vă puteți da seama cam cât de mare va fi aglomerația la rafturile noastre . 🙂

Tocmai de aceea, în încercarea de a le asigura clienților noștri o experiență de shopping cât mai plăcută și de a păstra lucrurile cât mai simple chiar și în cea mai haotică zi din an, la această ediție a Black Friday toate comenzile vor fi primite exclusiv online, cu livrarea acasă.

Mai e important de știut că vom accepta, ca de obicei, plata ramburs la primirea coletului, precum și plata online, cu cardul bancar sau cu carduri de rate fără dobândă. Dedesubt, sunt recomandările noastre pentru cumpărături cât mai eficiente în ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Mult succes la vânătoare! 🙂

Black Friday