Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna!

Probabil ati aflat deja despre lansarea ExtraGarantiei de Retur, serviciu pe care il oferim gratuit clientilor nostri.  Ne dorim ca toata lumea sa afle cat mai repede cum se fac cele mai sigure cumparaturi din Romania si ne dorim ca impreuna cu voi sa crestem nivelul de incredere in mediul online romanesc. In acelasi timp ne este foarte util sa aflam parerea voastra despre acest nou serviciu.

Bun, si… ?
Te provocam la discutii online, la scara mare! Scrie pe blogul tau un articol despre noua ExtraGarantie de Retur de la eMAG. Scrie doar ce crezi tu despre aceasta garantie si modereaza discutiile exact cum crezi de cuviinta.

img128995_16122009140928Rasplata ? :)
Avem si o rasplata pe masura vestii bune pe care o vei da mai departe.

In momentul publicarii poti intra foarte usor in cursa pentru:

Regulament concurs
Aici e partea oficiala, pe care incercam sa o facem cat mai scurta si simpla. Regulile sunt:

1. Poate participa la concurs orice blogger, cu conditia ca blogul personal sa contina cel putin 10 articole, iar cel mai vechi articol sa fie publicat inainte de 1 decembrie 2009. Dupa caz, data publicarii articolelor va fi verificata cu Google cache. Nu pot participa angajatii Dante International SA precum si rudele de gradul 1 ale acestora.

2. Participarea la concurs consta in publicarea unui articol care contine parerea personala despre noua ExtraGarantie de Retur de la eMAG. Reguli de publicare:

  • Articolul va fi publicat intre 8 feb – 23 feb 2010, ora 24 si va avea cel putin 700 de caractere, inclusiv spatiile. Articolul va contine cel putin o data sintagma ‘ExtraGarantie de Retur de la eMAG’ cu link catre http://info.emag.ro/Extra_Garantia_de_Retur.
  • Autorul trebuie sa-si aleaga un numar norocos intre 1 si 999999 si va plasa la finalul articolului fraza ‘Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna! Numarul meu norocos este <numarul ales>’. Pe toata acesta fraza va fi pus link catre prezentul articol. Acest link este considerat a fi inscrierea in concurs.
  • Articolul trebuie sa fie scris folosind un limbaj decent si corect gramatical si va ramane nemodificat de la data publicarii pana la momentul extragerii premiilor. Un printscreen al articolului la data publicarii va fi pastrat de eMAG pentru validare. Folosirea limbajului de chat/messenger,  modificarea articolul vor duce la descalificare.

Cum se castiga premiile?
Pe data de 24 feb 2010 la ora 17:00 va avea loc in Showroomul eMAG Bucuresti tragerea la sorti a castigatorilor dupa urmatorul mecanism:

  1. Pentru fiecare dintre cele 11 premii se va genera pe rand cate un numar aleator intre 1 si 999999 folosind serviciul random.org.
  2. Vor fi extrase mai intai numerele pentru premiile constand in Vouchere Cadou de 500Ron si apoi numarul pentru premiul constand in laptopul Sony Vaio.
  3. Dupa fiecare extragere de numar aleator, vor fi scanate toate numerele alese de participanti si va fi desemnat drept castigator cel care si-a ales exact numarul extras sau si-a ales cel mai apropiat numar de numarul extras. Daca exista doi participanti cu numere la fel de apropiate de numarul extras, castigator va fi cel care s-a inscris primul.
  4. Fiecare participant care a fost desemnat castigator pentru un premiu va fi exclus din extragerea urmatoarelor premii.
  5. Extragerea va fi publica, filmata si postata integral pe acest blog.

Mult succes!

…Unde ziceam ca se fac cele mai sigure cumparaturi ? ;)

Update 24.02: Concursul s-a incheiat, dupa-amiaza avem tragerea la sorti. Multumim participantilor si succes tuturor!