DSC_0021

Rezultatul unei luni de munca si o echipa entuziasta si foarte proaspata, in ciuda ultimelor trei zile de foc, cam asta puteati vedea la deschiderea de astazi a eMAG.Ploiesti. Amenajarile radicale au schimbat un vechi spatiu comercial destul de precar intretinut in ultima vreme, intr-un showroom prietenos si plin de culoare.

Ceea ce la prima vedere pare relativ simplu – amenajarea unui showroom de 150mp – e un proiect care pune in miscare si necesita coordonarea intre aproape toate departamentele interne: Marketing (concept, promovare), Administrativ (executie amenajare, mobilier), IT/Programare (infrastructura, implementare fluxuri in CRM, ERP), Financiar (fluxuri documente, bani, etc), Logisitica (flux marfa, reguli aprovizonare)…si asta doar in cateva cuvinte. Practic se replica la o scara mai mica si intr-o forma relativ simplificata intreaga activitate a companiei.

Ce a iesit:

eMAG.Ploiesti eMAG.Ploiesti eMAG.Ploiesti eMAG.Ploiesti

eMAG.Ploiesti eMAG.Ploiesti eMAG.Ploiesti eMAG.Ploiesti

Cu zece minute inainte de deschidere, ultimele teste la casierie…

eMAG.Ploiesti eMAG.Ploiesti

Felicitari intregii echipe care a realizat proiectul eMAG.Ploiesti si felicitari Oanei pentru coordonare! In cat timp ne vedem la urmatoarea deschidere? 🙂

Deloc in ultimul rand, mult succes noilor nostri colegi – Elena, Bogdan x2, Alex, Iulian si Mihai!

Adresa si harta eMAG.Ploiesti – aici.

Esti din Ploiesti?

Asculta Radio Prahova pentru concursul la care poti castiga zilnic un rucsac si pe 20 august un Nokia N97!