Bibilel

BIBILEL are ca obiect principal de activitate comercializarea de accesorii telefoane mobile si periferice.

 

Denumirea companiei: BIBILEL

Adresa Sediului Social: Str. Otelarilor, nr.29, Bl K, AP.35, Sc. 1, et.8, Galati, Galati,

Cod unic de inregistrare: 38651979

Nr. Reg. Comertului: J17/2/2018

IBAN: RO40INGB0000999907536606

Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH

Telefon: 0799.403.403

Email: bibilel@emag.ro

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

1372 de produse (vezi toate)
PC, Periferice & Software
Desktop PC & Monitoare (1)
Imprimante, Scanere & Consumabile (6)
Retelistica & Supraveghere (4)
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (10)
Audio HI-FI & Profesionale (22)
Aparate foto & accesorii (3)
Playere, Boxe & Casti (2)
Videoproiectoare & Accesorii (1)
Fashion
Ceasuri femei (2)
Ingrijire personala & Cosmetice
Casa, Gradina & Bricolaj
Sport & Activitati in aer liber
Fitness si nutritie (5)
Accesorii sportive (21)
Auto, Moto & RCA
Accesorii auto exterioare & interioare (1)
Jucarii, Copii & Bebe
Scutece bebelusi (1)
Carucioare si articole transport (3)
Jucarii de exterior (3)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2019-04-11 comenzile cu valoare mai mare de 250 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 lei este de 19.7 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele ORIGINALE comercializate de BIBILEL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12 luni de la data achizitiei, pentru toate celelalte produse comercializate de BIBILEL garantia este de 1 luna. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de BIBILEL.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:
- ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun (in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat).
- ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese (in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese).

 Produsele cumparate de la BIBILEL nu se pot returna in showroom-urile eMag, nici in oficiile postale, ci doar urmand pasii de mai jos:
- acceseaza contul tau personal eMag si in sectiunea Retur cu numarul de comanda urmeaza pasii din formularul de retur.
- in formular, alege una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi produs, schimb cu un produs diferit vandut de BIBILEL sau rambursarea sumei platite pe produs.
- dupa aprobarea cererii, se va genera automat si o nota de transport, iar curierul va veni sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.
- produsul trebuie returnat in aceleasi conditii in care l-ati primit, pentru a nu suferi modificari de la expeditor la destinatar.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie în original (in cazul nostru garantia produsului este in baza facturii) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt SIGILATE.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Poti returna foliile pentru smartphone/tablete/smartwatch/telefoane mobile/eBook readere doar daca nu le-ai folosit.

Nu se accespta produsele comandate gresit asupra carora au fost indepartate sigiliile (exemplu: produsele ORIGINALE Apple/Samsung/Huawei/Motorola).

Daca in urma returnarii unui produs ORIGINAL pentru care s-a indepartat sigiliul, acesta este validat de catre service ca fiind perfect functional pe langa taxa de returnare se va mai retine intre 15% si 30% din valoare produsului.

Taxa de returnare nu va fi suportata de client in cazul retururilor pentru care s-a optat cu inlocuirea produsului.

Fiecare produs se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

Costul de transport pentru retur este valoric egal cu taxa de livrare.

Bine de stiut daca alegi rambursarea sumei platite pe produs:
- Banii vor fi returnati in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit online.
- Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maximum 14 zile calendaristice.

Atentie! In cazul Persoanelor Juridice (PJ) acestea pot opta doar pentru schimbarea produsului cu unul similar sau schimbarea produsului cu un produs diferit vandut de BIBILEL.

Politica de confidentialitate promovata de BIBILEL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
BIBILEL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0799403403.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0799403403.