Autohut

Autohut Online a inceput activitatea in ianuarie 2013 si acum, putem spune ca suntem unul din principalii jucatori de pe piata de piese auto online. Avem un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de mașină. Autohut.ro oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect. In decembrie 2015, dupa 3 ani de la lansare ne-am gandit ca putem oferi aceleasi servicii de calitate si ca service auto. Am deschis astfel Atelierul Autohut. Dorim sa oferim clientilor nostri din Bucuresti (momentan) serviciul conex de montare al pieselor comandate online in atelierul nostru multimarca autorizat RAR. Alaturi de o echipa pasionata de domeniul auto si cu multi ani de experienta in spate suntem siguri ca vom face multi clienti multumiti.

 

Denumirea companiei: Autohut Online

Adresa Sediului Social: Str Bucegi Nr 10, Sectorul 1, Bucuresti, 12312

Cod unic de inregistrare: RO30160259

Nr. Reg. Comertului: J40/5198/2012

IBAN: RO33BTRLRONCRT0213229701

Banca: BANCA TRANSILVANIA SA

Telefon: 021.200.52.00

Email: autohutonline@emag.ro 

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune oferte ale sellerului vezi toate produsele

vezi toate produsele

Categorii de produse

2281 de produse (vezi toate)
Electrocasnice & Climatizare
Aspiratoare, fiare de calcat & masini de cusut (1)
Casa, Bricolaj & Petshop
Scule electrice & Unelte (2)
Sport & Activitati in aer liber
Articole voiaj (1)
Jucarii, Copii & Bebe
Carucioare si articole transport (1)
vezi toate categoriile

Informatii utile

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • In perioada 2019-07-26 - 2020-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Anvelope & Jante, este de 35 lei.
  • In perioada 2019-07-26 - 2020-12-31 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Cutii portbagaj, este de 45 lei.
  • In perioada 2019-10-08 - 2021-08-27 , taxa de livrare pentru comenzile care contin produse din categoria Baterii auto, este de 45 lei.
  • Incepand cu 2019-10-29 valoarea taxei de transport este de 29.99 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Autohut Online beneficiaza de garantie pentru o perioada de 18 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate de la partenerul Autohut, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

Produsele se vor returna prin orice serviciu de curierat agreat de Cumparator pe adresa de mai jos, fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.

 

SC Autohut Online SRL

Bulevardul Nicolae Grigorescu, nr. 110, sector 3, Bucuresti

 

Nu se accepta la retur:

 

  •          - Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
  •          - Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
  •          - Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
  •          - Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.

 

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

 

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

 

Rambursarea banilor

 

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul. 

Politica de confidentialitate promovata de Autohut Online explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Autohut Online nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0377100946.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0377100946