Bun venit,

Contul meu
intra in cont

Nu ai cont? Click aici

Cosul meu

Produse

Asigurare RCA, eMAG iti ofera cel mai bun pret!

Compara politele RCA
si alege cel mai bun pret
Livrarea gratuita a politei RCA oriunde in tara
Platesti cu cardul si primesti polita pe mail

Inregistreaza-te acum si ai urmatoarele beneficii:

  • Ai datele deja completate pentru a obtine cea mai buna oferta pentru masina ta.
  • Ai acces oricand la asigurarea RCA direct din contul tau
1

Informatii despre proprietar


Autovehiculul este obiectul unui contract de leasing in derulare?

Va rugam selectati compania de leasing
Numele firmei este incorect
CUI incorect

Adresa firma leasing

Selectati judetul
Selectati localitatea
Numele strazii este obligatoriu

Numarul strazii este incorect

Date personale

Completati numele
Completati prenumele
? ?
Introduceti un CNP valid
?
Selectati data permisului

Adresa trecuta in talon

Va rugam selectati un judet
Va rugam selectati o localitate
Va rugam completati numele strazii
Va rugam completati numarul strazii

Criterii de reducere

?

Atentie!

• Pentru validare, inainte de emiterea politei, va fi necesara trimiterea unei copii a dovezii inregistrarii fiscale a vehiculului pe numele noului proprietar, vizata de administratia publica locala, la adresa asigurari@emag.ro. Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.
• Pentru validarea acestei reduceri, inainte de emiterea politei, va fi necesara trimiterea unei copii a talonului de pensie (nu mai vechi de 3 luni) si a talonului auto la adresa asigurari@emag.ro. Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.
• Pentru validarea acestei reduceri, inainte de emiterea politei, va fi necesara trimiterea unei copii a certificatului de handicap si a talonului sau a cartii autovehiculului care sa confirme adaptarea acestuia pentru persoane cu handicap locomotor la adresa asigurari@emag.ro. Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.
2

Informatii despre autovehicul


Detalii autovehicul

Pentru inmatriculare?

Atentie!

Pentru validare, inainte de emiterea politei, va fi necesara transmiterea unei copii a dovezii inregistrarii fiscale a autovehiculului pe numele noului propietar, vizata de administratia publica locala, la adresa asigurari@emag.ro . Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.

?
Selectati tipul autovehiculului
?
Selectati marca autovehiculului
?
Selectati modelul autovehiculului
?
Scrieti modelul auto
?
?
?
Selectati anul productiei
?
Masa maxima este invalida
?
Capacitatea cilindrica este invalida
?
Puterea este invalida
?
Selectati tipul de combustibil
?
Numarul de locuri este invalid
?
CIV-ul nu este corect
3

Informatii despre asigurare


Camp obligatoriu

Info!

Pentru emiterea unei polite de asigurare valida, trebuie sa selectati scopul utilizarii "Taxi". Daca scopul este diferit, va rugam sa transmiteti pe adresa de email asigurari@emag.ro actele doveditoare retragerii autorizatiei de transport in regim de taxi. Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.

Alege data de intrare in vigoare

Aprilie 2015 Mai 2015
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
ziua curenta ziua inceperii noii asigurari
Conform informatiilor pe care le detinem, polita ta expira pe . Daca nu este asa, te rugam sa alegi alta data decat cea preselectata in calendarul alaturat.
Polita RCA actuala expira la data de . Pentru a putea face o calculatie trebuie sa revii cu cel mult 29 de zile inainte de expirare. Multumim.
4

Alege polita de asigurare RCA


Cumpara polita pe 12 luni si
economisesti pana la 1%
Pret pe 6 luni Pret pe 12 luni Informatii suplimentare
Calculam cele mai bune oferte

Reminder RCA

Activeaza acest serviciu ca sa te anuntam cand urmeaza sa iti expire RCA-ul!

Numar de inmatriculare invalid!


Informatii generale RCA

Despre asigurarea RCA
Nu ai o asigurare RCA valabila sau iti expira in curand? Stim ca este dificil sa te interesezi la diverse societati de asigurari ce pret are asigurarea RCA 2015 in functie de datele tale si ale masinii, asa ca iti punem la dispozitie un formular de calcul online, cu ajutorul caruia vei afla simplu si rapid cat te-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurari din Romania si poti alege cel mai ieftin RCA. Mai mult, poti incheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale, iar noi ti-o livram acasa, gratuit. Simplu si rapid, nu?
Cum functioneaza polita RCA
Daca ai incheiat o asigurare RCA si esti implicat intr-un accident rutier produs din vina proprie, cei prejudiciati primesc despagubiri de la asiguratorul tau pentru daunele materiale sau pentru vatamarile corporale suferite. La fel, daca esti parte vatamata intr-un accident rutier, vei fi despagubit de asiguratorul vinovatului. Astfel, pagubitul va primi despagubiri, indiferent de situatia materiala a vinovatului.
Este obligatorie asigurarea RCA
Toti proprietarii de vehicule sunt obligati prin lege sa incheie o asigurare RCA si sa aplice pe parbriz vigneta primita odata cu incheierea asigurarii RCA. Daca detii un autovehicul si nu inchei asigurarea obligatorie RCA sau nu o mentii valabila in mod continuu, savarsesti o contraventie sanctionabila cu: amenda de la 1000 RON la 2000 RON, retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare/inregistrare, pana la prezentarea documentului privind incheierea asigurarii RCA. (Legea nr.136/1995, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta de Urgenta nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare). Este mai simplu sa previi decat sa repari, asa ca incheie acum asigurarea RCA online, ieftin, din confortul casei tale si scapa de griji.
Data la care ati obtinut permisul este necesara pentru a primi reduceri suplimentare din partea asiguratorului. CIF-ul este solicitat de catre companiile de asigurare. Pentru stabilirea obiectului de activitate si a gradului de risc. CNP-ul este solicitat de catre companiile de asigurare. Acestea, pentru a calcula pretul corect au obligatia legala sa verifice numarul de daune, aflat cu ajutorul CNP-ului si a seriei de sasiu prin interogarea bazei de date a CSA / CEDAM. Aceste criterii sunt folosite pentru a calcula reducerea aplicată primei de asigurare RCA