Promoțiile săptămânii Resigilate Lichidări de stoc Card Cadou

Asigurare RCA, eMAG iti ofera pana la 10% reducere pe loc!

✔ Compara si alege cea mai buna oferta!
✔ Livrarea politei este gratuita oriunde in tara!
Alege să plătești cu cardul online și primești polița RCA pe email în 30 de minute de la plasarea comenzii.

Despre asigurarea RCA 2014

Nu ai o asigurare RCA valabila sau iti expira in curand? Stim ca este dificil sa te interesezi la diverse societati de asigurari ce pret are asigurarea RCA 2014 in functie de datele tale si ale masinii, asa ca iti punem la dispozitie un formular de calcul online, cu ajutorul caruia vei afla simplu si rapid cat te-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurari din Romania si poti alege cel mai ieftin RCA. Mai mult, poti incheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale, iar noi ti-o livram acasa, gratuit. Simplu si rapid, nu?

restrange

Cum functioneaza polita RCA?

Daca ai incheiat o asigurare RCA si esti implicat intr-un accident rutier produs din vina proprie, cei prejudiciati primesc despagubiri de la asiguratorul tau pentru daunele materiale sau pentru vatamarile corporale suferite. La fel, daca esti parte vatamata intr-un accident rutier, vei fi despagubit de asiguratorul vinovatului. Astfel, pagubitul va primi despagubiri, indiferent de situatia materiala a vinovatului.

restrange

Este obligatorie asigurarea RCA?

Toti proprietarii de vehicule sunt obligati prin lege sa incheie o asigurare RCA si sa aplice pe parbriz vigneta primita odata cu incheierea asigurarii RCA.

Daca detii un autovehicul si nu inchei asigurarea obligatorie RCA sau nu o mentii valabila in mod continuu, savarsesti o contraventie sanctionabila cu: amenda de la 1000 RON la 2000 RON, retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare/inregistrare, pana la prezentarea documentului privind incheierea asigurarii RCA. (Legea nr.136/1995, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta de Urgenta nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare).

Este mai simplu sa previi decat sa repari, asa ca incheie acum asigurarea RCA online, ieftin, din confortul casei tale si scapa de griji.

restrangeInformatii despre proprietar

Autovehiculul este obiectul unui contract de leasing in derulare:
Va rugam sa selectati o companie de leasing
Proprietar:
Va rugam sa alegeti o data corecta
Va rugam sa completati numele si prenumele
Va rugam sa completati denumirea societate
CNP-ul nu este valid
CIF-ul nu este valid
Adresa de email nu este valida
Pentru validarea acestei reduceri, inainte de emiterea politei, va fi necesara trimiterea unei copii a talonului de pensie (nu mai vechi de 3 luni) si a talonului auto la adresa asigurari@emag.ro. Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.
Pentru validarea acestei reduceri, inainte de emiterea politei, va fi necesara trimiterea unei copii a certificatului de handicap si a talonului sau a cartii autovehiculului care sa confirme adaptarea acestuia pentru persoane cu handicap locomotor la adresa asigurari@emag.ro. Emiterea politei RCA se face doar dupa primirea acestor documente.
Adresa trecuta in talon
Va rugam sa completati judetul si localitatea
Va rugam sa completati strada
Va rugam sa completati numarul strazii

Informatii despre autovehicul

Va rugam sa completati marca si modelul
Ex: B01AAA
Pentru inmatriculare:
Anul de productie nu este corect
Capacitate cilindrica incorecta
Putere incorecta
Serie sasiu incorecta
Serie CIV incorecta
Va rugam sa introduceti un numar de inmatriculare valid
Nr. locuri incorect
Masa maxima admisa incorecta
Alegeti tipul combustibilului

Informatii despre asigurare

Va rugam sa alegeti data intrarii in vigoare a politei

Important:

Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Safety Broker de Asigurare S.R.L., partener certificat in eMAG Marketplace.


Politele de asigurare RCA sunt emise in mod automat, fara confirmarea telefonica a datelor completate. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora.


Dupa finalizarea comenzii, in cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte, va rugam sa ne instiintati pe email la adresa asigurari@emag.ro. Corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.

Polita de asigurare RCA

Asigurator Pret pe 6 luni Pret pe 12 luni

Se calculeaza cele mai bune oferte...