Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga la favorite

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help

Asigurare de calatorie

Cele mai tari oferte sunt la eMAG

Calculeaza pe loc cel mai bun pret la asigurarea de calatorie

Compara si alege oferta care ti se potriveste

Asigurari medicale, impotriva furtului de bagaje sau a pierderii documentelor

1

Informatii despre calatorie

Destinatie
Perioda calatorie
2

Informatii despre calatori

ma aflu pe teritoriul Romaniei
nu sunt insarcinata
nu calatoresc in scopul participarii la curse sau competitii, inclusiv antrenamente, in calitate de sportiv profesionist
nu urmez un tratament medical si nu urmeaza sa incep un tratament pe perioada de asigurare
nu am cunostinta sa sufar de boli cronice sau incurabile
nu consum medicamente sau alte subtante interzise in mod abuziv
nu am invaliditate permanenta
Mentiuni

Asigurarile de calatorie sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre eMAG Asigurari, Dante International S.A., inregistrat in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAJ-401304 ca asistent in brokeraj al Safety Broker de Asigurare S.R.L., numar inregistrare Registrul Brokerilor: RBK-293 si sunt supuse conditiilor de asigurare specifice. Asigurarile de calatorie sunt emise in mod automat, fara confirmarea telefonica a datelor completate. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora.

Politele de asigurari de calatorie sunt transmise pe email si sunt in formatul original emis de asigurator, nefiind necesara stampilarea acestora pentru a fi valabile. Dupa finalizarea comenzii, in cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte, va rugam sa ne instiintati pe email la adresa asigurari@emag.ro. Corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a cartii de identitate a asiguratului.

Articole

Pretul minim al asigurarii

Pretul pentru o asigurare medicala de calatorie difera in functie de compania de asigurari aleasa, precum si de riscurile acoperite de polita de asigurare. Prima de asigurare se stabileste in functie de numarul de zile asigurate (cat dureaza calatoria), de varsta clientului, dar si de tara in care se calatoreste. Tariful pe care un client trebuie sa il plateasca pentru o astfel de asigurare poate sa varieze intre 1 leu si 4 lei pe zi asigurata.

Intervalul valorii asigurate

In functie de evenimentele acoperite, durata calatoriei si destinatia aleasa, asigurarea de calatorie se poate incheia pentru o suma maxima asigurata de 10.000, 30.000 sau 50.000 de euro.

Evenimentele asigurate la valoarea minima/maxima

  • cheltuieli medicale de urgenta cauzate de accident sau boala,
  • examinare,
  • tratament,
  • transport la cel mai apropiat spital,
  • repatriere,
  • asigurare bagaje si echipamente electronice,
  • raspundere civila fara de terti,
  • anularea calatoriei.

De ce sa iti faci o asigurare medicala de calatorie?

  • Asigurarile pot fi ancheiate pentru durate de la 2 la 365 zile, de persoane fizice sau juridice care au domiciliul stabil, respectiv sediul permanent in Romania.
  • Asigurarea medicala de calatorie se adreseaza tuturor persoanelor care calatoresc in strainatate, fie ca este vorba de calatorii de afaceri, vacanta sau sporturi. Aceasta asigurare acopera o serie de riscuri care pot aparea pe timpul calatoriei, cum ar fi probleme de natura medicala, pierderea bagajelor, raspundere civila fara de terti sau anularea calatoriei.
Esti sigur ca vrei sa stergi acest calator?