Opinia clientilor:

Vandut de: Carturesti
Vezi produse similare in functie de:
Adauga produsul la Favorite, instaleaza aplicatia eMAG si te vom anunta imediat ce va intra in stoc

Descriere

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

* Calitataea produsului brut
* Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
* Nu toata sunca este la fel
* Tehnologia asezarii in saramura
* Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
* Tehnologia procesului de maturare si depozitare
* Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Specificatii

Caracteristici generale

Gen Gastronomie
Limba Romana
Subgen Bucatarie
ISBN 973-1822-49-5

Brand:Mast

eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Intrebarile si raspunsurile clientilor

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.

image