Adaptor PoE TP-LINK TL-PoE10R
Se încarcă
Iti mai recomandam si
Descriere
Specificatii
Caracteristici generale
Tip accesoriu | Adaptor PoE |
Porturi | 2 x 10/100/1000 Mbps (RJ-45) |
Standarde | IEEE 802.3af |
Dimensiuni (W x H x D mm) | 80.8 x 24 x 54 |
Altele | 1 x 48 VDC Power input port |
Brand: TP-LINK
Pretul produsului include costul de 0 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.
eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Cumparate frecvent impreuna
Alti clienti au vizitat si
Review-uri (5 review-uri)
Super
Adauga comentariu
Produs ok.
Spliterul PoE e standard af deci poate furniza pana la 15W.
Adica poti alimenta o camera de supraveghere (4-7W), un alt switch, router sau access point.
Daca ai idei de automatizari, poti sa alimentezi un Raspberry Pi sau ceva similar care necesita maxim 5V/2A.
Ca sursa PoE am un switch D-link DGS-1100-08P. (sursa separata nu inclusa in carcasa)
Functioneaza cu link gigabit sau ethernet la 100Mbps.
Am citit ca unele nu merg, nu mai vor sa mearga (se blocheaza) sau au probleme deoarece sursa lor nu este izolata (o persoana arata pe YT ca la introducerea cablului HDMI in TV, spliterul se oprea). Este neaparat necesar ca sursa PoE (switch sau PoE injector) sa fie standard 802.3af sau mai recent (at... Bt)
Depinde si ce aparat ai pentru PoE injector. E posibil ca daca sursa are legatura la pamant si acesta se continua spre TV (si acesta conectat cu impamantare), sa se ceeeze bucla si un scurtcircuit.
Mie nu mi-a creat probleme.
Am alimentat un router Archer A6 pe post de AP la 12V si cu a doua unitate alimentez un OdroidC2 conectat la TV (LG, fara conexiune cu impamantare, asa e din fabrica).
Am verificat si pesupunand ca avem un cablu ecranat FTP/SFTP conectat la impamantare, in adaptorul TL-PoE10R, conexiunea de impamantare ramane la mufa de retea de pe intrare (PoE+Data).
Ecranajul prizei RJ45 de retea de iesire pare izolat de cea de intrare.
edit 10.07.2020 : am plasat al doilea splitter sub streasina pentru alimentarea cu 12V a unui AP TL-WR842ND (cablu FTP CAT6 25m).
Amandoua splitere/AP-uri consuma 4.2W (idle) dar am vazut urcand consumul pana la 6-7W in load.
cons:
- cablul de retea din pachet e cam lung si batos. Am vazut la alte modele unul scurt si flexibil cam cat e si cel de alimentare.
- nu are nimic de prindere (trebuie banda dubla sau alte metode)
Adauga comentariu
Nu recomand
Adauga comentariu
Injector de curent: SW POE Industrial clasa A
Standard: IEEE802.3af/ IEEE802.3at
Normal ca am echipament compatibil, pentrua asta le-am cumparat, nu?
Toate echipamentele au fost returnate pe garantia cu aceeasi problema (in max 6 luni) si inlocuite cu unele cumparate din afara tarii care merg de 1 an fara probleme!
Foarte multumit
Adauga comentariu
Recent adaugate la Favorite
Intrebarile si raspunsurile clientilor (2 intrebari)
Buna ziua,
As dori sa stiu daca acest adaptor are inclus si power suply sau acesta trebuie cumparat separat.
Multumesc. Editează
Acest echipament este splitter-ul, cel care se pune langa echipamentul care se doreste a fi alimentat. Deci nu are ce face cu alimentarea, se alimenteaza din cablul de retea. Alimentare cu adaptor se pune la cealalta parte, la injector. Editează
Fiind POE splitter, acest dispozitiv foloseste la intrare (lan in) tensiunea de 48v care vine de la un switch cu POE, si la iesire imparte in iesire LAN si 12 v 9 v 5 v, in functie de cat are nevoie dispozitivul dvs. Are un cablu DC mama-mama care leaga spliterul de camera de supraveghere, etc. Editează
Acest echipament este splitter-ul, cel care se pune langa echipamentul care se doreste a fi alimentat. Deci nu are ce face cu alimentarea, se alimenteaza din cablul de retea. Alimentare cu adaptor se pune la cealalta parte, la injector. Editează
cruz 26 Dec 2019 Editează
Sigur a echipament compatibil cu asa ceva? Folosesti cablare A sau B? Asta e spliter, se foloseste inaintea achipamentului care are nevoie de curent daca injectezi curent cu un injector sau Switch. Ai Switch PoE sau Poe+, PoE af, sau PoE at?