Urgentele medico-chirurgicale - Sinteze pentru asistentii medicali - Lucretia Titirca
Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help
Carti, Birotica & Cadouri / Carti / Carti / Carti Medicala

Urgentele medico-chirurgicale - Sinteze pentru asistentii medicali - Lucretia Titirca

Produsul nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:

Urgentele medico-chirurgicale - Sinteze pentru asistentii medicali - Lucretia Titirca Urgentele medico-chirurgicale - Sinteze pentru asistentii medicali - Lucretia Titirca
  Vandut de:
  Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG
  Vezi produse asemanatoare in functie de:
  Cod produs: MED973-39-0566-6

  Descriere

  Rod al experientei de decenii a autoarei, atat ca asistenta medicala intr-un mare spital judetean, cat Si de cadru didactic intr-o Scoala tehnica sanitara, lucrarea de fata este o prezentare - sub forma de conspecte - a situatiilor de prima urgenta intalnite in activitatea de zi cu zi a oricarui cadru mediu sanitar, atunci cand, nefiind prezent medicul, acesta trebuie sa intervina de urgenta Si sa acorde un prim ajutor cat de cat competent. Meritul principal al lucrarii consta in excelenta sistematizare a tematicii vaste a urgentelor medico-chirurgicale, bazata pe o vasta bibliografie, ceea ce usureaza mult studiul miilor de cadre medii care nu au la indemana atata material Si care, iata, prin intermediul acestei carti au acces la un instrument de perfectionare, indispensabil in activitatea lor.

  Cuprins: Urgentele aparatului respirator. Urgentele aparatului cardiovascular. Urgentele abdominale. Urgentele renale Si urologice. Urgentele neurologice. Intoxicatiile acute exogene. Urgentele in pediatrie. Urgentele in obstetrica-ginecologie. Urgentele otorinolaringologice. Urgentele in oftalmologie. Socul. Traumatismele. Urgentele datorate agentilor fizici Si chimici. Primul ajutor in muScatura de Sarpe. Mic dictionar de termeni folositi in lucrare.

  Adresabilitate: Asistenti medicali, cadre medii sanitare, nurse, intregul corp sanitar.

  Specificatii

  Caracteristici

  Gen Medicina Si Farmacie
  Limba Romana
  Subgen Medicina
  ISBN 973-39-0566-6

  Produse similare: