Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:


Vandut de:

eMAG

Vezi produse similare in functie de:

Descriere

Gatitul este hobby-ul dumneavoastra. Sunteti un cunoscator caruia ii place sa gateasca pentru prieteni si familie. De aceea aveti nevoie de vase de gatit profesionale reprezentand cea mai buna calitate si valoare.

Suprafata cu sase straturi Prometal Pro cu o baza ceramica rigida, imbogatita cu safir pentru durabilitate exceptionala. De aceea gatitul cum se cuvine incepe intotdeauna cu o tigaie incinsa cum trebuie!
Indicatorul de temperatura integrat in suprafata antiaderenta indica momentul cand tigaia a atins temperatura optima si puteti incepe prajitul. Aceasta nu ajuta doar la o prajire perfecta ci, previne si supraincalzirea tigaii. Pentru a se asigura ca tigaia isi pastreaza forma, nu se deformeaza si ca suprafata antiaderenta nu se deterioreaza. Thermo-Spot® este format din doua straturi de doua culori sensibile la modificarea temperaturii. Cand temperatura tigaii ajunge la aproximativ 180 grade C temperatura ideala pentru gatit ambele straturi arata aceeasi culoare. Usor de depozitat: datorita manerului detasabil, articolele din gama Ingenio ocupa minimum de spatiu de depozitare