Teste grila pentru concursuri si examene Ed.3 - Gabriela Raducan, Marius Voineag
Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help
Carti, Birotica & Cadouri / Carti / Carti / Carti Hamangiu

Teste grila pentru concursuri si examene Ed.3 - Gabriela Raducan, Marius Voineag

Produsul nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:

Teste grila pentru concursuri si examene Ed.3 - Gabriela Raducan, Marius Voineag Teste grila pentru concursuri si examene Ed.3 - Gabriela Raducan, Marius Voineag
  Vandut de:
  Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG
  Vezi produse asemanatoare in functie de:
  Cod produs: HAM978-606-522-488-9

  Descriere

  Deja celebre in toate facultatile de drept, testele grila au devenit in ultimul deceniu un element sine qua non al profesiilor juridice. Examen de licenta. Admitere in magistratura. Intrare in barou. Definitivat sau promovare in profesie. Niciunul dintre aceste concursuri nu poate fi trecut fara testul grila, cea mai raspandita modalitate de examinare si, totodata, calea cea mai sigura de insusire a cunostintelor juridice, bazata pe gandirea logica.

  Editia a treia a cartii Teste grila pentru concursuri si examene vine in intampinarea celor care se pregatesc pentru admiterea in magistratura si in barou. Astfel, lucrarea de fata cuprinde peste 3200 de grile, iar sistematizarea acestora urmeaza tematica si bibliografia anuntata pentru examenele din 2012, oferindu-va posibilitatea de a va testa cunostintele cu privire la intreaga materie, ponderea grilelor din fiecare materie fiind influentata de aceasta tematica si bibliografie: primul capitol contine aproximativ 900 de grile din vechiul Cod civil; urmeaza un capitol care cuprinde aproximativ 400 de grile din noul Cod civil (in plus aprox. 150 de grile fata de editia anterioara) iar celelalte capitole – continand grile la materiile de drept penal, procesual civil si procesual penal – au fost, la randul lor, completate cu grile noi iar cele existente au fost revizuite si modificate corespunzator schimbarilor legislative intervenite dupa publicarea editiei anterioare.

  Pentru autotestare, ultimul capitol cuprinde o serie de 5 teste recapitulative (a cate 100 de intrebari), fiecare in parte putand fi privit ca un examen adevarat.

  Specificatii

  Caracteristici

  Gen Drept
  Limba Romana
  Subgen Carte Juridica
  ISBN 978-606-522-488-9

  Produse similare: