Sistem Home cinema 3D Blu-ray Philips HTB3570/12
Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help

Sistem Home cinema 3D Blu-ray Philips HTB3570/12

Produsul nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:

Sistem Home cinema 3D Blu-ray Philips HTB3570/12 Sistem Home cinema 3D Blu-ray Philips HTB3570/12 Sistem Home cinema 3D Blu-ray Philips HTB3570/12
  Vandut de:
  eMAG
  Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG
  Vezi produse asemanatoare in functie de:
  Cod produs: HTB3570/12

  Descriere

  Sunet surround cinematografic puternic cu bas profund
  Amplificati-va experienta de divertisment la domiciliu cu sistemul home cinema Philips HTB3570. Driverele pentru boxe la vedere ofera sunet puternic de 1000 W cu cabluri bas duble si redare Blu-Ray Disc 3D coplesitoare.
   
  Puterea de 1000 W RMS ofera un sunet excelent pentru filme si muzica
     
  Dolby TrueHD si DTS-HD pentru sunet surround de inalta fidelitate
  Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio Essential ofera cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel incat auziti ceea ce creatorii au intentionat. Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio Essential va completeaza experienta de divertisment de inalta definitie.
     
  Boxe puternice cu cabluri bas duble pentru sunet excelent
  Boxele puternice cu sistem bass-reflex si cabluri bas duble imbunatatesc frecventele mai joase si furnizeaza sunete durabile, cu bas profund. Veti putea auzi cel mai slab murmur sau cel mai puternic raget.
     
  Smart TV pentru a va bucura de servicii online si accesa multimedia pe TV
  Home theater Philips si player-ul Blu-ray cu Smart TV va ofera o gama de caracteristici imbunatatite, inclusiv Net TV, SimplyShare si MyRemote. Net TV va ofera o gama larga de informatii online si divertisment pe televizor pentru servicii precum video la cerere. Cu SimplyShare, puteti accesa fotografii, muzica si filme stocate pe PC in mod confortabil de pe canapeaua dvs. Puteti de asemenea utiliza smartphone-ul/tableta pentru a controla sistemul home theater prin intermediul aplicatiei Philips MyRemote.
     
  Transformati-va Smartphone-ul intr-o telecomanda pentru produse AV Philips
  Aplicatia MyRemote Philips va permite sa va utilizati smartphone-ul sau tableta pe post de telecomanda pentru a va controla produsele Philips AV conectate la reteaua dvs. Wi-Fi de acasa, oferindu-va control instantaneu de oriunde din caminul dvs. De asemenea, aceasta ofera o serie de functii utile precum SimplyShare, pentru a conecta si transmite wireless tot divertismentul; MySound, pentru a va particulariza preferintele de ascultare.
     
  SimplyShare pentru a conecta si transmite wireless tot divertismentul
  Philips SimplyShare va permite sa partajati muzica, filmele si fotografiile dvs. de pe tableta, smartphone si PC-uri cu sistemul home theater si playerul Blu-ray. Puteti transmite tot divertismentul direct de pe dispozitivele compatibile DLNA sau puteti utiliza telecomanda pentru a accesa si transmite fisiere media de pe PC. Pentru cea mai buna experienta wireless, instalati aplicatia SimplyShare pe tableta sau smartphone. Acum sunteti gata sa va bucurati de tot divertismentul dvs. fara efort.
     
  Intrare audio pentru a va bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3
  Intrarea audio va permite sa redati muzica usor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simpla la sistemul dvs. home cinema. Pur si simplu conectati dispozitivul audio la mufa de intrare audio pentru a asculta muzica pe sistemul home cinema Philips la o calitate superioara a sunetului.
     
  Blu-Ray Full HD 3D pentru o experienta cinematografica captivanta

  Lasati-va vrajit de filmele 3D in propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizeaza dispozitive de comutare rapida de ultima generatie pentru profunzime naturala si realism cu rezolutie full 1080x1920 HD.

     

  HDMI pentru filme de inalta definitie

  HDMI este o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video de inalta definitie, precum si semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea converisie in semnal analogic, aceasta tehnologie ofera o calitate perfecta a imaginii si a sunetului, complet lipsita de bruiaje. Filmele la definitie standard pot fi urmatite acum la rezolutie cu adevarat de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste.

   
  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singura telecomanda
  EasyLink va permite sa controlati mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizeaza protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja functionalitatea intre dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, puteti utiliza simultan toate echipamentele DVS. activate si conectate la HDMI CEC. Functiile ca standby si redare se pot efectua acum extrem de usor.
     
  DivX Plus HD certificat pentru redare DivX inalta definitie
  DivX Plus HD ofera cele mai recente realizari in tehnologia DivX pentru a va permite sa va bucurati de clipuri video HD si de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD accepta redarea de continut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC intr-un container de fisier MKV), acceptand de asemenea versiuni anterioare video DivX pana la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevarat.
     

   

  Specificatii

  Caracteristici principale

  Putere totala(W): 1000
  Sistem 5.1
  Medii de redare AVCHD
  BD-R
  BD-RE
  CD
  CD-DA
  CD-R
  CD-RW
  DVD
  DVD+R
  DVD+RW
  DVD-R
  DVD-RW
  SVCD
  VCD
  Format redare AAC
  FLAC
  MP3
  OGG
  WAV
  WMA
  GIF
  JPEG
  JPEG HD
  PNG
  AVC-HD
  MPEG-1
  MPEG-2
  MPEG-4
  MP4
  WMV

  Specificatii audio

  Tuner radio Da
  RDS Da
  Canale radio presetate 40
  Decodare sunet Dolby Digital +
  Dolby True HD
  DTS-HD Master Audio Essential

  Conectivitate

  Porturi: USB
  HDMI
  Audio coaxial in
  Audio optic in
  Video compozit
  Conectivitate WEB LAN

  Altele

  Putere consumata (W) 105
  Greutate (Kg) 2.64
  Dimensiuni (D x H x W mm) 280 x 58 x 435
  Altele ARC (Audio Return Channel)
  EasyLink

  Produse similare: