Promoțiile săptămânii Resigilate Lichidări de stoc Card Cadou Câștigă 2000 lei Card Cadou!
Bucurie la cutie
Flexibilitate
Comanzi online, prin telefon sau la showroom! Plătești exact cum vrei: la livrare sau online.
Poți alege, compara și comanda online produsele din oferta noastră, total informat. Ai prețuri si stocuri actualizate în timp real și termene de livrare afișate pentru localitatea ta. Ai la dispoziție prezentări complete ale produselor, numeroase fotografii de calitate, precum și opiniile clienților care au cumparat și folosesc deja produsele din oferta noastră.

Daca vrei să ne suni, iți stăm la dispoziție pentru orice solicitare sau comandă la: 021.2005.200 sau 0722.25.00.00. Operatorii din Call Center-ul nostru îți vor răspunde rapid la toate întrebările tale. Vezi aici programul de lucru pentru Call Center-ul eMAG.

Te așteptăm să vizitezi showroomurile eMAG pentru a ne cunoaște și a discuta despre produsele de care ești interesat. În showroomuri vei vedea și cele mai interesante produsele ale momentului. Vezi adresele noastre.
Te așteptam în 10 showroomuri și 4 puncte de livrare
Poți veni să comanzi sau să ridici personal comenzile din cele 10 showroomuri și 4 puncte de livrare eMAG. În toate aceste locații poți ridica produsele, le poți testa și poți achita comenzile.
Ne găsești în:

București: Showroom Crangași, Virtuții 148, Punct livrare Obor & Unirea (in magazinul Flanco).

Brașov: Str. Nicolae Titulescu nr. 58 (lângă Spitalul Astra), Brașov

Brăila:Sat.Varsatura ,str.Principală nr.4, Carrefour Promenada & Centru comercial Promenada Mall

Iași: Showroom Niciman 2.

Cluj: Showroom Fabricii 9.

Constanța: Showroom 1 Decembrie 1918, nr 32.

Craiova: Showroom Severinului 5A, Galeriile Real.

Ploiești: Showroom eMAG, Str. Calomfirescu, Nr. 2 – in cadrul AFI Palace Ploiesti.

Timișoara: Showroom Aradului 18, vis-a-vis de Iulius Mall.

Suceava: Punct de livrare din magazinul Flanco, Iulius Mall.

Oradea: Showroom eMAG, Str. Piaţa Cetăţii, nr. 1 (Oradea Plaza, parter)

Galati: Showroom eMAG, Dunărea Mall (parter), str. Brăilei, nr. 220, Galaţi

Program de lucru și harta locațiilor – click aici
eMAG Mobil - m.emag.ro
Cumpără direct de pe telefonul mobil.
Oriunde te afli, poți accesa oferta de produse mult mai ușor de pe propriul telefon folosind versiunea compactă a site-ului adaptată ecranelor de mici dimensiuni dar și consumului optim de trafic. Întră pe m.emag.ro de pe telefonul mobil și poți naviga în catalogul de produse, plasa comenzi, gestiona contul eMAG și alte activități disponibile în versiunea completă a site-ului. Află mai multe
30 de zile drept de retur
La eMAG e OK să te răzgândești! Ai 30 de zile intregi.
Și noi când suntem clienți stim că ni se poate întampla să facem și alegeri mai puțin inspirate, chiar daca ne-am documentat mult înainte. Gata cu iluzia ‘testării’ unui produs la raft în magazin, în cateva minute! La eMAG preluăm noi riscul ca produsul să nu ți se potrivească sau să nu îți satisfacă așteptările de performanță. Poți returna produsele achiziționate în maxim 30 de zile de la cumpărare, chiar daca le-ai folosit și indiferent de motiv.
În cazul în care crezi că vei returna un produs, te vom ruga doar să-l păstrezi cu grijă împreună cu accesoriile și ambalajul. Vezi condițiile complete pentru 30 de zile drept de retur.
Garanția Plus 1 an sau 2 ani
Protejeză-ți noua achiziție! Extinde-i garanția cu 1 an sau 2 ani.
1. Extinderea perioadei de garanție până la un maxim de 5 ani
Alege acum să-ți protejezi produsul pe care tocmai l-ai achiziționat indiferent de modalitatea de cumparare: online, telefonic sau în showroom eMAG.
Mai mult de atat, poți achiziționa Garanția Plus și retroactiv, cu cel puțin 3 luni înainte de expirarea garanției standard a produsului.
2. Beneficiezi pe toată durata acoperită și de avantajele Service Expres!
Acum, solicitarea ta este tratată cu prioritate în service și îți asigurăm un termen de rezolvare de 5 zile lucrătoare pe perioada acoperită, pentru produsul tău.
3. Pick-Up & Return gratuit pe toată perioada
Nu-ți mai face griji pentru transportul produsului tău în service. Ne ocupam noi de asta și îți asigurăm gratuit preluarea produsului defect în perioada de garanție, asigurarea lui pe durata transportului și returnarea dupa reparare.
4. Înlocuirea produsului în cazul reparațiilor repetate
Produsul tău a suferit într-un interval de 6 luni, trei reparații repetate? Ai dreptul la înlocuirea acestuia!
Vezi mai multe detalii despre Garanția Plus.
Service
Rămâi clientul nostru și dupa ce cumperi.
Pentru a te bucura cât mai repede din nou de un produs care s-a defectat în termenul de garanție, produsele livrate de noi beneficiază de:
1. Service într-o rețea națională: În cazul în care producătorul operează o rețea natională de service vei primi la livrare un certificat de garanție în care vei găsi cel mai apropiat centru de service precum și datele de contact
2. Service pick-up & return gratuit: În cazul în care producătorul operează un singur centru național de service, vei primi un certificat de garanție emis de eMAG în baza căruia poți solicita repararea produsului prin intermediul service-ul nostru. Imediat după solicitare, îți vom trimite un curier acasa, va prelua produsul, îl vom repune în funcțiune și ți-l vom trimite înapoi prin același curier. Transportul dus-intors îl plătim noi.
Vezi detalii despre Service eMAG
3. Service Expres: Alege la achiziția unui nou produs din oferta eMAG, opțiunea Service Expres, pentru ca solicitarea ta de service să fie tratată cu prioritate. Astfel, îți asigurăm un termen de rezolvare de 5 zile lucrătoare pe perioada acoperită, pentru produsul tău.
Vezi detalii despre Service Expres eMAG
Finanțare
Credite speciale pentru clienții eMAG.
Cream în permanența soluții speciale de creditare împreună cu partenerii noștri. Fie că îți dorești un un card de credit cu care poți plăti în rate fără dobândă sau un credit de consum, ai mereu în oferta noastră un produs financiar care împreună cu politica noastră de prețuri îți oferă cele mai avantajoase condiții din piață. Pentru a te bucura din plin de momentul în care îți vei deschide cadoul.
Vezi produse de finanțare curente
Corporate
Special pentru companiile medii și mari!
Avem o echipa dedicată de consultanți care îți stau la dispoziție și care știu ce nevoi au companiile medii și mari. Asigurăm account management permanent, distribuire livrări în locații multiple, condiții comerciale speciale, oferte personalizate de prețuri și termene de plată.

În ultimii 6 ani de când am inființat departamentul Vânzari Corporate, am servit câteva mii de companii de primă marime din toate industriile. Printre clienți, ne bucurăm să avem pe: Nestle, Microsoft, Heineken, Kraft, Wrigley, HP, Medlife, Alexandrion Grup, G4S și mulți, mulți alții.

E de ajuns să ne trimiți o solicitare la corporate@emag.ro sau să ne suni la 021.2005210 și îți vom răspunde cu plăcere.