Router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500
Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help

Router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500

Produsul nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:

Router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500 Router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500 Router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500 Router Wireless Dual-Band N900 Linksys EA4500
  Opinia clientilor:
  Vandut de:
  eMAG
  Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG
  Vezi produse asemanatoare in functie de:
  Cod produs: EA4500

  Resigilate (4 oferte)

  Produs cu mici urme de folosire, cu ambalajul original deschis. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.
  • Garantie 24 luni
  45999 Lei
  Economisesti 6000 Lei
  39999 Lei
  Produs cu zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis si deteriorat. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.
  • Garantie 24 luni
  45999 Lei
  Economisesti 5000 Lei
  40999 Lei
  Produs cu zgarieturi , cu ambalajul original deschis. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.
  • Garantie 24 luni
  45999 Lei
  Economisesti 5000 Lei
  40999 Lei
  Produs cu zgarieturi , cu ambalajul original deschis. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.
  • Garantie 24 luni
  45999 Lei
  Economisesti 5000 Lei
  40999 Lei

  Descriere

  Cisco Connect Cloud
  Inclus cu router-ele din seria Linksys EA, Cisco Connect Cloud va ofera acces usor la reteaua de la domiciliu de pe un dispozitiv mobil sau un browser. Verifi cati rapid starea conexiunii de banda larga si a dispozitivelor, acordati vizitatorilor acces la Internet sau protejati-va copiii in timpul navigarii pe Web cu ajutorul functiei de control parental. Puteti chiar stabili care aplicatii sau dispozitive din reteaua dvs. sa benefi cieze cu prioritate de banda larga pentru a elimina intarzierile si zonele de tampon in timpul redarii in fl ux a jocurilor video sau online. in plus, puteti adauga mai multe aplicatii care va vor imbogati si mai mult experienta de conectare!
   
  Viteza wireless maxima
  Router-ul Linksys EA4500 ofera viteze wireless pentru redare rapida in fl ux a fi sierelor video si audio. Conectati-va computerele, televizoarele cu posibilitate de conectare la Internet, consolele de jocuri si alte dispozitive Wi-Fi la rate de transfer de pana la 450 + 450 Mbps pentru o experienta suprema in reteaua de la domiciliu.
   
  Acoperire wireless superioara
  Datorita spectrului de antene MIMO complet, router-ul Linksys EA4500 asigura acoperire si fi abilitate excelente, astfel incat sa puteti benefi cia de conectivitate wireless din orice punct al locuintei dumneavoastra.
   
  Puterea benzii duale
  Dublati-va latimea de banda a retelei cu Dual-Band N (2,4 si 5 GHz), conceputa pentru a evita interferentele si a maximiza rata de transfer. Ideala pentru redarea in fl ux a materialelor video HD, transferul rapid al fi sierelor si jocuri wireless.
   
  IPv6 activat
  Router-ul Linksys EA4500 este compatibil cu tehnologia de protocol Internet de ultima generatie pentru a asigura durabilitatea retelei.
   
  Funcie SpeedBoost
  Tehnologia de inalta calitate a antenelor asigura mentinerea unei viteze ridicate pe distante mai mari in cadrul locuintei dvs. pentru  mobilitate si acoperire wireless maxime.
   
  Avantajele porturilor Gigabit
  Folositi cele patru porturi Gigabit Ethernet (10/100/1000) pentru partajare a fi sierelor de pana la 10x mai rapida decat prin porturile Ethernet standard, intre alte dispozitive cu porturi Gigabit activate, cum ar fi computere, unitati de hard disk si servere.
   
  Securitate avansata
  Asigurati protectia retelei si a informatiilor personale cu ajutorul criptarii WPA2 si a fi rewall-ului integrat.
   
  Port USB integrat si server media DLNA Certificat
  Portul USB va permite sa adaugati dispozitive de stocare si imprimante in reteaua dvs. pentru a partaja fi siere sau a imprima wireless din orice punct al locuintei dvs. Serverul media DLNA Certifi ed® integrat permite redarea in fl ux pe televizor, Xbox 360, PS3 sau alte dispozitive compatibile DLNA
   
  Optimizare pentru divertisment
  Benefi ciati de divertisment maxim in locuinta dvs. conectand computerele, tabletele, televizoarele cu posibilitate de conectare la Internet, consolele de jocuri, player-ele media si alte dispozitive la reteaua dvs. wireless si Internet. Tehnologia QoS integrata acorda prioritate trafi cului sensibil la timpul de asteptare, ceea ce permite redarea in flux a fisierelor media, realizarea de apeluri telefonice sau jocul multiplayer fara intrerupere.
   
   
   

   

  Specificatii

  Caracteristici

  Standard Wi-Fi 802.11 n
  Porturi LAN 4 x RJ-45
  Porturi WAN 1 x RJ-45
  Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100/1000
  Securitate WEP 64/128 bit
  WPA, WPA2
  Firewall
  Filtrare adrese MAC
  Antena 6 x antena interna MIMO
  Frecventa (GHz) 2.4 - 5
  Rata de transfer WI-FI (Mbps) 450 + 450
  Port USB 1 x USB 2.0
  Alimentare AC / DC
  Dimensiuni (mm) 225 x 25 x 160
  Greutate (Kg) 0.360
  Altele Accepta aplicatia de control al retelei pentru dispozitive iOS si Android
  Cisco Connect Cloud
  Suporta UPnP

  Produse similare: