Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:


Vandut de:

Flanco

Vezi produse similare in functie de:
Adauga produsul la Favorite, instaleaza aplicatia eMAG si te vom anunta imediat ce va intra in stoc

Descriere

Uscare si coafare cu grija Airstyler cu setare speciala „Care”
Dynamic Volumebrush este o perie rotativa care furnizeaza cea mai delicata metoda de uscare si coafare a parului. Aceasta utilizeaza perii naturale pentru un par mai suplu si mai putina frecare. Setarea speciala „Care” furnizeaza cea mai buna temperatura pentru uscarea parului 1000 W pentru rezultate profesionale Acest aparat Airstyler are un incalzitor de 1000 W care creeaza un flux de aer optim si putere de uscare delicata. Temperatura de uscare optima cu setarea „Care” Temperatura „Care” ofera o temperatura de uscare optima, precum si protectie suplimentara impotriva supraincalzirii parului. Cu acelasi flux de aer de putere, veti obtine cele mai bune rezultate, in mod delicat. Mai multa ingrijire cu tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept Tratamentul ionic asigura o uscare anti-statica. Ionii negativi elimina parul electrizat, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted si drept care straluceste de frumusete. Ingrijire sporita cu elementele ceramice, care ofera incalzire puternica IR Elementul ceramic genereaza caldura IR, cu un efect delicat, care ajuta uscarea parului din interior si il protejeaza impotriva uscarii excesive, fara a face compromisuri in ceea ce priveste viteza si eficienta. Peri naturali pentru un par mai fin si mai putina frecare Perii naturali se utilizeaza la perie pentru a oferi parului o senzatie de finete mai mare. Cu mai putina frecare, parul se deterioreaza mai putin. Peria se roteste in ambele directii Peria poate fi rotita in ambele directii, pentru o manevrare mai facila si pentru crearea unei varietati de coafuri. Capacele pentru perie protejeaza perii impotriva deteriorarii Capacele pentru perie protejeaza perii impotriva deteriorarii cand depozitati peria Dynamic Volumebrush. 2 setari diferite pentru viteza de rotire Capul periei poate fi rotit cu doua setari diferite de viteza. Perie cu peri naturali: 2 capete de periere (30 mm şi 50 mm)

 

 

Uscare si coafare cu grija

Airstyler cu setare speciala „Care”
Dynamic Volumebrush este o perie rotativa care furnizeaza cea mai delicata metoda de uscare si coafare a parului. Aceasta utilizeaza perii naturale pentru un par mai suplu si mai putina frecare. Setarea speciala „Care” furnizeaza cea mai buna temperatura pentru uscarea parului

 

 

 

1000 W pentru rezultate profesionale

Acest aparat Airstyler are un incalzitor de 1000 W care creeaza un flux de aer optim si putere de uscare delicata.

 

 

Temperatura de uscare optima cu setarea „Care”

Temperatura „Care” ofera o temperatura de uscare optima, precum si protectie suplimentara impotriva supraincalzirii parului. Cu acelasi flux de aer de putere, veti obtine cele mai bune rezultate, in mod delicat.

 

 

 

Mai multa ingrijire cu tratament cu ioni pentru par stralucitor si drept

Tratamentul ionic asigura o uscare anti-statica. Ionii negativi elimina parul electrizat, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a intensifica stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted si drept care straluceste de frumusete.

 

 

Ingrijire sporita cu elementele ceramice, care ofera incalzire puternica IR

Elementul ceramic genereaza caldura IR, cu un efect delicat, care ajuta uscarea parului din interior si il protejeaza impotriva uscarii excesive, fara a face compromisuri in ceea ce priveste viteza si eficienta.

 

 

 

Peri naturali pentru un par mai fin si mai putina frecare

Perii naturali se utilizeaza la perie pentru a oferi parului o senzatie de finete mai mare. Cu mai putina frecare, parul se deterioreaza mai putin.

 

 

Peria se roteste in ambele directii

Peria poate fi rotita in ambele directii, pentru o manevrare mai facila si pentru crearea unei varietati de coafuri.

 

 

 

Capacele pentru perie protejeaza perii impotriva deteriorarii

Capacele pentru perie protejeaza perii impotriva deteriorarii cand depozitati peria Dynamic Volumebrush.

 

2 setari diferite pentru viteza de rotire

Capul periei poate fi rotit cu doua setari diferite de viteza.

 

Perie cu peri naturali: 2 capete de periere (30 mm şi 50 mm)