Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3
Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help

Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3

Produsul nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:

Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3 Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3 Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3 Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3 Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3 Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3 Joc Fifa 14 pentru PlayStation 3
  Opinia clientilor:
  Vandut de:
  eMAG
  Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG
  Vezi produse asemanatoare in functie de:
  Cod produs: EA4070165

  Descriere

  FIFA 14

  pentru PlayStation 3

   

   

  FIFA 14 este un joc de tip simulator de fotbal creat de Electronic Arts. Ca si in editiile anterioare, Messi va fi capul de afis al jocului FIFA 14, materialele promotionale avandu-l in prim plan pe jucatorul Barcelonei.

   

   

   

  Caracteristici FIFA 14 :

  Pure Shot

   

  Modul de a suta a fost transformat. Jucatorii au inteligenta de a-si modifica pasii si de a gasi unghiul cel mai bun pentru a marca. Suturile reusite vor aduce mai multa satisfactie, iar golurile inscrise vor fi cea mai buna recompensa. De asemenea, jucatorii pot sa suteze si cand sunt dezechilibrati sau cand sunt presati de adversar.

   

  Dribling in timpul sprintului

  Jucatorii vor putea folosi intoarceri si schimbari de directie rapide si scurte, pentru a castiga duelurile unu la unu in timp ce sprinteaza cu mingea. Jucatorii pot sa se intoarca in orice directie, sa isi pastreze avantul si sa mentina posesia mingii.

   

   

  Atingeri variate in dribling

  Sistemul First Touch Control (Prima Atingere) face ca driblingul unui jucator sa varieze in timp ce alearga. Jucatorii talentati si experimentati au o atingere si un control al mingii foarte bune, asa ca vor avea parte de driblinguri mult mai precise, mai sigure si mai rapide, ceea ce va face mult mai greu pentru aparare sa il deposedeze si sa construiasca jocul de la mijlocul terenului.

   

   

  Sansa a doua pentru deposedari

  Zona in care se pot face tackling - uri sau intrari prin alunecare a fost extinsa pentru a le permite aparatorilor sa combine diferite moduri de a deposeda adversarul. Aparatorii vor putea sa revina mai repede dupa un tackling nereusit si sa incerce din nou o deposedare.

   
   

   

  Specificatii

  Caracteristici

  Tip Sport
  SubTip Fotbal
  Platforma PlayStation
  Compatibilitate PS3
  Multiplayer Online
  Co-op
  Numar jucatori locali (CO-OP) 1 - 2
  An lansare 2013
  Data lansare Septembrie
  Rating de varsta 3+

  Produse similare: